Реклама

📈 Binance стала найбільшим власником біткоїнів у світі серед криптобірж

Čytaty latynkoju
📈 Binance стала найбільшим власником біткоїнів у світі серед криптобірж
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 Binance стала найбільшим власником біткоїнів у світі серед криптобірж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа наростила резерв BTC і стала лідером за кількістю BTC в резерві, повідомив аналітик Blockware Solution Вілл Клементе. Експерт опублікував графік Glassnode, який порівнює та протиставляє зміну балансів біткоїна на біржах Binance і Coinbase.

Клементе зазначив, що цього року Binance і Coinbase помінялися місцями за кількістю BTC в резерві — Binance обігнала свого конкурента, який донедавна впевнено тримав лідерство. За три роки резерв Binance виріс з 200 до 600 тисяч BTC, в той час, як показники Coinbase знизились з мільйона до 500 тисяч BTC.

Представник Coinbase заперечив висновки Glassnode, заявивши про можливу неточність даних. За його словами, переважна більшість резервів бірж знаходиться не лише на «гарячих» гаманцях, але й в «холодних» сховищах. Такі дані, ймовірно, не увійшли у графік — отже є підстави вважати, що ці результати можуть змінитися, стверджує він.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: 🔥 Binance запускає торгівлю біткоїнами без комісій

Інші користувачі твіттеру стверджують, що зростання резерву Binance може бути пов’язане з надійністю та статусом криптобіржі — Binance цього року досягла повного схвалення регуляторів Дубаю, Бахрейну, Франції, Італії, а також Іспанії.
Серед причин називають і зручність та умови, які надає Binance, зокрема можливість торгувати спотовими парами з BTC без комісії, яку криптобіржа надала на початку липня.

На зростання вплинула і робота Binance по залученню нових користувачів. Біржа підписала кілька гучних партнерських угод, серед яких випуск фірмової NFT-колекції разом з легендарним Кріштіану Роналду, а також розвиток криптоосвіти разом з відомим італо-сенегальським тіктокером Khaby Lame. Обидва партнери мають значний вплив у соцмережах: 468 мільйонів підписників слідкують за інстаграмом Роналду; 146 мільйонів підписників дивляться відео Khaby в TikTok.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...