Реклама

🕺🏿 Найпопулярніший тіктокер Khaby Lame став амбасадором Binance

Čytaty latynkoju
🕺🏿 Найпопулярніший тіктокер Khaby Lame став амбасадором Binance
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🕺🏿 Найпопулярніший тіктокер Khaby Lame став амбасадором Binance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа Binance уклала партнерство з Khaby Lame, італійським блогером, який став популярним завдяки своїм вірусним відеороликам у TikTok.

Khaby Lame став сенсацією завдяки своїм відеороликам про лайфкахи та їх перевірку. Тіктокер використовуватиме свій фірмовий стиль для боротьби з деякими помилковими уявленнями про Web3 і співпрацюватиме з Binance для створення ексклюзивних NFT-колекцій.

Завдяки партнерству Binance сподівається розвинути криптоосвіту, запустити ексклюзивні колекції Khaby Lame NFT, розвінчати міфи про крипто та Web3, а також продовжити розвиток галузі та екосистеми Binance.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

На сьогодні Khaby Lame є найпопулярнішим автором на TikTok з більш ніж 142 мільйонами підписників на платформі та 78 мільйонами підписників в Instagram.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...