Реклама

💸 Binance інвестувала $200 млн у Forbes

Čytaty latynkoju
💸 Binance інвестувала $200 млн у Forbes
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💸 Binance інвестувала $200 млн у Forbes
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance, найбільша у світі криптовалютна біржа, інвестувала $200 мільйонів у Forbes.

Отримані кошти допоможуть Forbes стати публічною компанією шляхом SPAC-угоди у першому кварталі цього року. Така інвестиція робить Binance одним із двох найбільших інвесторів Forbes, що котуватиметься на Нью-Йоркській фондовій біржі під тикером FRBS.

У той час, як криптовалютні компанії вийшли на біржу, рекламуються на спортивних аренах та захопили прямий ефір завдяки підтримці знаменитостей, це перша велика інвестиція сектора у традиційну американську медіа-власність.

Читайте також: 🔐 Що таке хеджування та як застрахувати свої активи?

Компанія Forbes була заснована понад сто років тому дідом головного редактора і дворазового кандидата в президенти Стіва Форбса. 2014 року Forbes продав 95% акцій гонконгської компанії Integrated Whale Media за ціною $475 млн.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Контент Forbes охоплює понад 150 мільйонів людей. Forbes також відомі своїм щорічним рейтингом найбагатших бізнес-магнатів світу. До цього рейтингу нещодавно приєднався засновник і генеральний директор Binance Чангпенг Чжао: минулого місяця Bloomberg оцінив статки CZ у $96 мільярдів. Ця цифра не враховує його особисті криптовалютні активи, але все одно робить його найбагатшим підприємцем у галузі.

Інвестиції Binance у Forbes свідчать, що Чжао вважає, що створення контенту стане одним із напрямків розвитку Web 3.0.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...