Реклама

🚀 Binance Labs інвестує в NFT-маркетплейс NFTb

Раніше розробники заявляли про зібрані $200 тис. інвестицій на seed-раунді.
Čytaty latynkoju
🚀 Binance Labs інвестує в NFT-маркетплейс NFTb
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🚀 Binance Labs інвестує в NFT-маркетплейс NFTb
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Раніше розробники заявляли про зібрані $200 тис. інвестицій на seed-раунді.

Binance + NFTb

Binance Labs інвестував у NFT-маркетплейс NFTb, повідомляє The Block Crypto. Сума інвестицій не розголошується, але раніше ми писали про те, що NFTb зібрав $200 тис. інвестицій на seed-раунді.

Що таке NFTb

Платформа NFTb — новий маркетплейс для продажу невзаємозамінних токенів (NFT). Він побудований на блокчейні Binance Smart Chain (BSC).

Це дозволяє платформі пропонувати значно більшу швидкість транзакцій, а також радикально знижений gas у порівнянні з традиційними маркетплейсами на Ефіріумі.

30 квітня платформа вийшла в основну мережу BSC у режимі закритого тестування для авторів, а сьогодні запустилася для всіх користувачів. Концепція передбачає ручне схвалення авторів, які можуть додавати NFT на платформу — таким чином хочуть уникнути плагіату та засмічення каталогу неякісними роботами.

На платформі вже закрили перші угоди. Зокрема, найдорожчим стало придбання цього NFT за 3,8 BNB (на цей час приблизно $3000). Наразі робота виставлена на продаж за 20 BNB (майже $13 000).

А художник із Києва Vlad Drem розпродав всі створені NFT менш ніж за годину. Дві з цих робіт вже виставлені на перепродаж.

Особливість NFTb також у тому, що платформа дозволяє розподіляти прибуток від продажу одразу на кілька гаманців, що зручно для колаборацій або артагентств.

Також автор має можливість встановити роялті: від кожного перепродажу роботи автор отримуватиме 10-30% на його вибір. Роялті також можна розподілити на декілька гаманців. Вони нараховуватимуться автоматично, за смарт-контрактом.

Надалі з’явиться можливість для авторів спрямувати частину грошей від продажу NFT на благодійність просто в момент угоди за допомогою смартконтракту. Проєкт активно шукає благодійні організації, відкриті до співпраці. Команда працює над формуванням відділу, що куруватиме цей напрямок, тому рекомендуємо благодійникам стежити за оновленнями платформи, оскільки у квітні має з’явитися нова інформація.

Що далі

Публічний продаж токенів NFTb буде анонсований у середині травня, а провести IDO платформа планує вже наприкінці травня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...