Реклама

🤑 NFT-маркетплейс на BSC закрив seed-раунд у $200 тис

Запуск платформи анонсовано на кінець квітня.
Čytaty latynkoju
🤑 NFT-маркетплейс на BSC закрив seed-раунд у $200 тис
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 NFT-маркетплейс на BSC закрив seed-раунд у $200 тис
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Запуск платформи анонсовано на кінець квітня.

Що відбулося

Платформа NFTb зібрала $200 тис. на посівному раунді інвестицій. Команда переходить до приватного продажу токенів.

Що таке NFTb

Платформа NFTb — новий маркетплейс для продажу невзаємозамінних токенів (NFT). Він побудований на блокчейні Binance Smart Chain (BSC).

Наразі більшість відомих NFT-платформ розміщуються на Ефіріумі. Недоліками ефірної мережі є вкрай високі комісії, а також низька швидкість транзакцій. Натомість BSC пропонує радикально нижчу вартість проведення транзакцій, що, на думку творців NFTb, стане ключовою конкурентною перевагою платформи.

Серед інших особливостей NFTb — можливість для авторів спрямувати частину грошей від продажу NFT на благодійність просто в момент угоди за допомогою смартконтракту. Проєкт активно шукає благодійні організації, відкриті до співпраці. Команда працює над формуванням відділу, що куруватиме цей напрямок, тому рекомендуємо благодійникам стежити за оновленнями платформи, оскільки у квітні має з’явитися нова інформація.

NFTb має на меті стати основним NFT-маркетплейсом на BSC.

Що далі

Наразі команда NFTb перейшла до приватного раунду продажу токенів. Згідно з токеномікою, для приватного продажу передбачено 18 мільйонів токенів. Загальна сума, яку планується зібрати, становить $650 тис., запис на участь у приватному раунді переповнений, тобто охочих проінвестувати в проєкт більше, ніж заявлена сума.

Після цього відбудеться публічне IDO, що заплановане на кінець квітня.

Як користуватися NFTb

Наразі платформу запущено у тестнеті BSC. Серед доступних функцій — мінтинг NFT, каталог, купівля й продаж цифрових товарів, особистий кабінет та інші. Оскільки проєкт розміщується у тестовій мережі, транзакції не вимагають витрат реальних коштів.

На сайті NFTb вже доступний запис для творців, які хочуть приєднатися до платформи та розмістити там свої роботи. Якщо ви хочете увійти в число перших авторів, заповніть цю форму.

Запуск NFTb в основній мережі BSC планується на кінець квітня 2021 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...