Реклама

🤡 «КриптоКива»: створили NFT з депутатом Кивою 

Відтепер депутат навічно стане частиною блокчейну.
Čytaty latynkoju
🤡 «КриптоКива»: створили NFT з депутатом Кивою 
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤡 «КриптоКива»: створили NFT з депутатом Кивою 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер депутат навічно стане частиною блокчейну.

Кива науковець

Народний депутат Ілля Кива, який нещодавно захистив кандидатську дисертацію із державного управління, став NFT? Не котиками єдиними: Що таке NFT та де використовувати ці токени?.

Члени комісії проголосували одностайно за дисертацію Киви: всі 13 — за. Наукова спільнота обурилась оцінкою «наукової праці» депутата. Викладач Українського католицького університету, лікар, Олександр Ябчанка навіть спалив свій диплом кандидата медичних наук на знак протесту проти такої оцінки дисертації.

Причиною для такої реакції стало те, що у науковій роботі є багато брехні — депутат зазначає, що він збирав матеріали з наукових конференцій у яких навіть не брав участі. Ба більше, Кива пише у роботі, що він застосовує свої знання на практиці.

Врешті після такої уваги громади усі почали згадувати конфлікти з депутатом — їх просто неймовірна кількість: від сутичок у ресторанах, до ледь не мастурбації у Верховній Раді.

Читайте також: 🔞 «Я оголююсь за гроші»: як працює OnlyFans — реальний досвід  

«Та мне в жопу засуньте эти справки»

Відео спілкування депутата з журналістом Bihus.Info Данилом Мокриком виставили на NFT-аукціон Rarible. Відео назвали «Кива та його довідки», а в описі пояснили це «складними стосунками» Киви з довідками.

https://www.facebook.com/watch/?v=4321295631218743

Це нардеп Кива, в якого складні стосунки з довідками. Бо в Киви є а) довідка з психлікарні б) підробна довідка в дисертації в) довідка з СБУ про зв'язок жомової ями з сепаратистами (ну добре, остання це в нас, не в Киви). І ми дуже хочемо, щоб любов Киви до довідок стала цифровим мистецтвом. З радістю поділимось улюбленими кадрами з поціновувачами нашої творчості

Опис до токена

Під час написання цієї новини найбільша ставка на NFT складає 0.05 WETH — це $136.32 (~3 765₴).

Переглянути токен та зробити свою ставку можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...