Реклама

🤑 Успіх у 29: як за 3 роки заробити $9 млрд на торгівлі біткоїнами

Коли біткоїн коштував близько $10 000, на корейських біржах екстрейдер ETF продавав його по $15 000.
Čytaty latynkoju
Bloomberg
🤑 Успіх у 29: як за 3 роки заробити $9 млрд на торгівлі біткоїнами
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 Успіх у 29: як за 3 роки заробити $9 млрд на торгівлі біткоїнами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Коли біткоїн коштував близько $10 000, на корейських біржах екстрейдер ETF продавав його по $15 000.

Заробіток на арбітражі криптовалютою

Колишній трейдер ETF Сем Бенкман-Фрід за 3,5 роки заробив $9 млрд на арбітражі криптовалютою. Про це він повідомив в інтерв’ю для Bloomberg.

Повідомляється, що у 2017 році Сем Бенкман-Фрід заснував фірму з торгівлі криптовалютою Alameda Research. Масштабні операції на фірмі зробили його мільйонером до 29 років. Ба більше, він є генеральним директором біржі для торгівлі криптовалютними інструментами FTX Exchange.

Премія кимчи: користь

Сем Бенкман-Фрід повідомляє, що коли біткоїн? Які чинники впливають на курс біткоїна? коштував близько $10 000, на корейських біржах він продавав його по $15 000. Це так звана премія кимчи — різниця між котируваннями цифрових валют в Південній Кореї та решті світу. Такий розкид цін був пов’язаний з тим, що в Кореї був величезний попит на біткоїни.

Дуже важко робити це в великих об’ємах, попри те що торги на арбітражі складають мільярди доларів на день. Складно, бо ви не можете обміняти корейський вон на долар США

Сем Бенкман-Фрід, Колишній трейдер ETF

Премія кимчи існує дотепер та складає близько 18%. Однак зараз вона вже не така поширена, як раніше.

Аналогічну можливість Сем Бенкман-Фрід шукав вже на інших ринках. Його увагу привернула Японія. Тоді він міг купувати біткоїн за $10 000, але продавати його за $11 500 в японських єнах, а потім конвертувати суму знову в долари.

Децентралізований аспект криптоекосистеми дозволяє існувати цим великим арбітражним преміям. За словами Бенкман-Фрід, з іншими фінансовими ринками відбувається перехресне злиття бірж і центральних клірингових фірм або брокерів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

В чому полягав успіх

Секрет успіху Сема Бенкман-Фрід в тому, що йому вдалося налагодити всі аспекти для вдалої торгівлі. Наприклад, знайти відповідну платформу для великомасштабної покупки біткоїнів. Потім йому потрібно було отримати дозвіл на використання японських бірж і облікових записів. Однак, серед головних проблем — Сему Бенкман-Фріду було складно щодня перераховувати мільйони доларів з Японії в США.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...