Реклама

🤩 Новий блокчейн NFT на базі Polkadot: Enjin оголосив про запуск

Блокчейн буде обробляти 700-1000 транзакцій за секунду.
Čytaty latynkoju
🤩 Новий блокчейн NFT на базі Polkadot: Enjin оголосив про запуск
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤩 Новий блокчейн NFT на базі Polkadot: Enjin оголосив про запуск
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Блокчейн буде обробляти 700-1000 транзакцій за секунду.

Новий блокчейн Efinity

Платформа для створення токенізованих ігрових активів Enjin розробила блокчейн NFT на базі екосистеми Polkadot. Про це вони заявили на своєму офіційному сайті. Блокчейн називається Efinity. Розробники стверджують, що це буде блокчейн нового покоління для NFT.

Як запевняють в компанії, новий блокчейн буде обробляти до 700-1000 транзакцій за секунду. Мережа Ethereum зараз може обробляти близько 15 транзакцій за секунду. Тобто, різниця суттєва.

Розробники стверджують, що кожен NFT з будь-якого ланцюжка (наприклад, Ethereum) можна перемістити в Efinity і додати до нього функції нового покоління.

Цифрові активи повинні існувати в метавсесвіті блокчейнів. Широку екосистему творців, покупців та продавців можна поєднати завдяки ліквідності через блокчейни та сценарії використання.

Вітек Радомський, Технічний директор Enjin

Користувачам навіть не потрібен буде гаманець блокчейну. Транзакції підтверджуються за 6 секунд для забезпечення швидкої відповіді.

Читайте також: 🤑 ЗМІ: компанії все частіше надають перевагу ходлінгу біткоїна ніж конвертації у фіат

Екосистема Polkadot

Як зазначалося раніше, новий блокчейн побудований на Polkadot. Ця децентралізована мережа нового покоління забезпечує високу швидкість, масштабованість, безпеку, конфіденційність, можливість розробки та управління.

Однак, Polkadot, як стверджують розробники, створений не для заміни Ethereum, а для його доповнення і поліпшення.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Запуск токена EFI

Efinity запускає новий токен? Токенізуй мене повністю. Що таке токен EFI при підтримці інвесторів. Раунд фінансування очолили Crypto.com Capital, DFG Group (компанія з інвестування в блокчейн і цифрові активи) та Hashed (створює проєкти у сфері охорони здоров’я із застосуванням блокчейн технологій). Efinity змогли залучити $18,9 млн інвестицій.

Як заявляють Enjin, новий блокчейн також отримає власний стандарт токенів, який називається Paratoken. Ці маркери будуть сумісні з усією екосистемою Polkadot і з токеном на базі стандарту ERC-721, ERC-1155 і ERC-20.

Комісії на блокчейні Efinity

Комісія на Efinity буде варіюватися залежно від типу транзакцій. Всі комісії торгової платформи (близько 2,5%) будуть розподілені між пулами токена EFI в мережі. Усі творці NFT зможуть стягувати додаткові комісії для отримання прибутку від торговельної діяльності.

Efinity матиме необмежену ліквідність завдяки автоматизованому маркет-мейкеру Efinity Swap. Він дозволить користувачам обмінювати токени та монети, такі як ENJ і ETH, на EFI.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...