Реклама

😲 Перша десятка альткоїнів: Binance Coin показав найкращий результат

На початку квітня ціна може закріпитися на значеннях вище $400.
Čytaty latynkoju
😲 Перша десятка альткоїнів: Binance Coin показав найкращий результат
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😲 Перша десятка альткоїнів: Binance Coin показав найкращий результат
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На початку квітня ціна може закріпитися на значеннях вище $400.

Кращі результати за останню добу

Цифрова валюта Binance Coin (BNB) показала найкращі результати за останню добу серед перших десяти альткоїнів. Ця криптовалюта злетіла в ціні більш ніж на $10 за добу. Зараз монета торгується в 3-тижневому максимумі.

На момент публікації курс Binance? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд Coin становив $307,3. Ринкова капіталізація альткоїна в ніч на середу, 31 березня, склала $47,6 млрд.

Таке зростання трапилося внаслідок подорожчання біткоїна та тим, що електронна платіжна система PayPal надала можливість своїм клієнтам розраховуватися криптовалютою.

Тривала фаза консолідації Binance Coin була в районі $200, але після цього спостерігалося підняття вартості криптовалюти. Не виключено, що на початку квітня ціна може закріпитися на значеннях вище $400.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

binance

Що ще покращилося

Мережеві показники Binance Coin також поступово відновлюються. За даними BSCScan найвище число транзакцій (3,72 млн) було 16 березня 2021 року. В середньому ж за добу Binance Chain обробляє 2,63 млн транзакцій.

Binance Chain починає конкурувати з Etherium, який поки є найкращим блокчейном для розробки сервісів.

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...