Реклама

✌🏻 Французький Binance випустив NFT для користувачів

Токени видавали слухачам вебінару, які склали іспит. 
Čytaty latynkoju
✌🏻 Французький Binance випустив NFT для користувачів
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ✌🏻 Французький Binance випустив NFT для користувачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Токени видавали слухачам вебінару, які склали іспит. 

Токени за вебінар

Французька команда Binance випустила свої токени на блокчейні Binance Smart Chain. Ініціатива була створена для нагороди користувачів за участь у проєкті. Команда подарувала свої невзаємозамінні токени? Токенізуй мене повністю. Що таке токен слухачам вебінару Webimarathon, присвячений екосистемі Binance.

Наприкінці вебінару організатори запропонували учасникам скласти іспит, який допоміг би визначити, наскільки слухачі зрозуміли матеріал. А натомість переможцям надавали дипломи певного рівня — Краб, Восьминіг, Риба, Дельфін, Акула і Кіт та NFT.

Binance-NFT-токен

Читайте також: 😨 Джон Кліз намалював міст на iPad Pro і продає його як NFT за $69,3 млн

Іспанія бере приклад

Іспанське відділення Binance вирішило наслідувати приклад своїх французьких колег. Вони готуються до організації свого майстер-класу з роздачею невзаємозамінних токенів. Мета заходу — познайомити нових користувачів з платформою, а також проінформувати про продукти компанії. Іспанська команда планує створити три унікальних дизайни NFT: бика, ведмедя і космонавта.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Binance-NFT-токен

Binance Ангели

Binance планує випустити токени для Ангелів Binance. Це волонтери, які допомагають криптовалютному майданчику. Всього волонтерів близько 265 осіб. Дизайн токенів для волонтерів поки не афішують.

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...