Реклама

💡 Вплинув на Ілона Маска: 6 тез з інтерв’ю CEO MicroStrategy Майкла Сейлора

Підприємець ще раз повторив думку про «цифрове золото», а також зауважив, що вплинув на рішення Ілона Маска придбати криптовалюту.
Čytaty latynkoju
💡 Вплинув на Ілона Маска: 6 тез з інтерв’ю CEO MicroStrategy Майкла Сейлора
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💡 Вплинув на Ілона Маска: 6 тез з інтерв’ю CEO MicroStrategy Майкла Сейлора
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Підприємець ще раз повторив думку про «цифрове золото», а також зауважив, що вплинув на рішення Ілона Маска придбати криптовалюту.

Інтерв’ю Майкла Сейлора виданню TIME

Американський підприємець Майкл Сейлор, засновник компанії MicroStrategy, яка займається аналітикою, розробкою мобільних та хмарних рішень, і є одним із шести найбільших утримувачів біткоїну у світі, назвав біткоїн «Google серед грошей».

Також в інтерв’ю TIME Майкл Сейлор розповів про Ілона Маска, Теслу і вплив криптовалюти на економіку. Редакція Na chasi зібрала головні тези з інтерв’ю Майкла Сейлора.

Вплив на Ілона Маска

Коротке листування Майкла Сейлора з Ілоном Маском в Twitter швидше за все вплинуло на рішення останнього: компанія Tesla придбала біткоїнів на $1,5 млрд — ця подія стала переломним моментом для Майкла Сейлора.

Біткоїн стає важливим для великих корпорацій

Біткоїн неймовірно важливий для великих корпорацій і все більше компаній занурюються в інвестиції в криптовалюту. За словами Майкла Сейлора, на його саміт Bitcoin for Corporations прийшло понад 10 000 людей за день, хоча він очікував всього кілька тисяч учасників.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

До речі, видання TIME нещодавно також долучилось до криптоспільноти. Нещодавно журнал виставив на аукціон свої легендарні обкладинки у вигляді NFT? Не котиками єдиними: Що таке NFT та де використовувати ці токени?. Сумарно за них поки пропонують $72 тис.

Біткоїн є прикладом раціональних дій у відповідь на грошову інфляцію. Біткоїн — не спекуляція, а унікальна технологія. Макл Сейлор назвав біткоїн новою технологією і порівняв біткоїн з Facebook серед грошей або Google серед грошей.

Експансія грошей

Незалежно від виду інвестиції (в нерухомість, біткоїни, акції та облігації) кожен повинен проаналізувати темпи грошової експансії на наступні вісім років.

Потрібно нове покоління

Майкл Сейлор порівняв біткоїн з електроенергією, яку також не одразу всі зрозуміли. Деякі американські підприємці, наприклад Уорен Баффет, з презирством ставляться до біткоїна. Американський підприємець Уоррен Баффет назвав, це «отрутою для щурів у квадраті» Джеймі Дімон, бізнесмен, назвав «шахрай»; і Ларрі Фінк, фінансист з BlackRock сказав, що це «індекс відмивання грошей».Можливо, за словами Сейлора, потрібне нове покоління, яке оцінить ідею.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

***

Компанія Майкла Сейлора, MicroStrategy, є першою публічною компанією, яка фактично прийняла біткоїни як резервний актив, щоб легітимізувати клас активів як безпечний актив інституційного рівня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...