Реклама

💰 Ранній продаж біткоїна став збитковим для уряду США: втратили $10 млрд

Якби уряд США продавав біткоїни по $50 000, він би заробив понад $10 млрд, однак прибуток склав лише $151,4 млн.
Čytaty latynkoju
💰 Ранній продаж біткоїна став збитковим для уряду США: втратили $10 млрд
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 Ранній продаж біткоїна став збитковим для уряду США: втратили $10 млрд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якби уряд США продавав біткоїни по $50 000, він би заробив понад $10 млрд, однак прибуток склав лише $151,4 млн.

Біткоїн і шахрайство

Починаючи з 2014 року, уряд США продавав конфісковані біткоїни, які були продуктом шахрайства. Однак, за інформацією від одного з інженерів біткоїну Джеймсона Лоппа, зараз вони могли б заробити набагато більше.

Лише з відомого анонімного вебсайту Silk Road було конфісковано біткоїнів на суму близько $1 млрд (за яким саме курсом біткоїна — не уточнюється — ред.). Засновник цієї платформи — американець Росс Ульбріхт був засуджений до довічного позбавлення волі за звинуваченнями в наркоторгівлі, хакерських атаках та відмиванні грошей. Платформа стала ринком для всього незаконного, включаючи продаж героїну. Біткоїн? Які чинники впливають на курс біткоїна? служив одним з основних засобів обміну на платформі.

Читайте також: 🤩 На акціях майнінгових компаній можна заробити швидше, ніж на біткоїні: дослідження

Виторг від конфіскованих біткоїнів

Служба маршалів США, підрозділ Міністерства юстиції США, почала продавати активи BTC з усіх джерел ще в червні 2014 року, отримавши перший виторг в розмірі $18,740 за 29 657 BTC від визнаного переможця торгів Тіма Дрейпера. Друга партія аукціонів в тому ж році включала 50 000 BTC, які були віддані за $19 млн. Така різка різниця в ціні може бути результатом переважної ринкової ціни активу в той час.

Біткоїн і США

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

На одному з аукціонів було залучено близько 44 341 BTC — ставка склала $14,6 млн. На всіх аукціонах, проведених Службою маршалів США, було зібрано в цілому $151,4 млн. Загалом сума зібраних грошей могла б становити більш ніж $10,1 млрд, з огляду на те, що поточна вартість біткоїну перевищує $50 000. Тож виходить, що Уряд США втратив близько $9,9 млрд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...