Реклама

📈 Криптовалюта біржі Binance (BNB) подорожчала за місяць на 720%

Втім, за оцінками експертів вже скоро криптовалюта може перейти у стан корекції.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📈 Криптовалюта біржі Binance (BNB) подорожчала за місяць на 720%
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 Криптовалюта біржі Binance (BNB) подорожчала за місяць на 720%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Втім, за оцінками експертів вже скоро криптовалюта може перейти у стан корекції.

Успіх BNB

За версією платформи CoinMarketCap криптовалюта найбільшої криптобіржі у світі Binance, BNB, мала надзвичайно великий попит у лютому.

Протягом місяця токен подорожчав майже у дев’ять разів й скоригувався лишень на 30% від свого максимуму. Ба більше, BNB став однією з найбільших криптовалют за своєю капіталізацією.

На початку лютого Binance Coin можна було придбати за $41, а вже 20 лютого вартість криптовалюти піднялась до $338 — тобто збільшилась на 720%. Через деякий час BNB скоректувався до $200, а під час написання цієї новини токен від Binance коштує $256.

Успіх BNB

Що саме спричинило такий інтерес

Основним чинником, що вплинув на популярність BNB є розвиток Binance Smart Chain — блокчейн мережі власного розвитку біржі. Особливість цього проєкту полягає в тому, що він використовує DeFi-протоколи.

Читайте також: 📈 Генеральна директорка Binance US прогнозує біткоїн за $100 тисяч до 2022 року

Крім того, на попит Binance Coin можна пояснити загальним збільшенням торгів на біржі. Холдери BNB отримують знижки на комісії під час торгівельних операцій.

Наразі вся сфера криптовалют знаходиться у стані корекції після нещодавнього ралі. Криптоаналітик Майкл Ван Де Попп вже виклав графік зі своїм баченням того, як корекція може вплинути на BNB — він очікує підтримку криптовалюти на рівні $200.

Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...