Реклама

📈 Генеральна директорка Binance US прогнозує біткоїн за $100 тисяч до 2022 року

За останній місяць вартість криптовалюти збільшилась на майже $12 тисяч.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📈 Генеральна директорка Binance US прогнозує біткоїн за $100 тисяч до 2022 року
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 Генеральна директорка Binance US прогнозує біткоїн за $100 тисяч до 2022 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За останній місяць вартість криптовалюти збільшилась на майже $12 тисяч.

Передбачення біткоїна

За словами генеральної директорки найбільшої криптобіржі у світі Binance в США Кетрін Коулі, цілком імовірно, що вже зараз ми можемо споглядати ралі біткоїна, як це було у 2017 році — тоді криптовалюта поставила максимальний рекорд у більш ніж $20 тисяч за монету.

Довгий час цей рекорд залишався незмінним, однак зараз провідна криптовалюта більшає з кожним днем — у середині грудня вартість біткоїна становила приблизно $22 тисячі, а під час написання цієї замітки ціна монети сягає більш ніж $31 тисяч.

Такі швидкі темпи можуть сягнути нових рекордів й на думку Кетрін Коулі вже до 2022 року ціна біткоїна становитиме 100 тисяч доларів.

Також вона пояснила, що такий попит обумовлений великою кількістю інституційних інвесторів, більшість з яких обирають криптовалюту для зберігання своїх фінансів.

Я думаю, що до кінця 2021 року ми наблизимося до $75,000 — $ 100 000 за біткоїн

Кетрін Коулі, Генеральна директорка біржі Binance в США
Читайте також: 📈 Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд

Наприкінці минулого року криптоаналітик PlanB повідомив, що протягом 2021 року біткоїн може подорожчати в 10 та навіть 20 разів.

Очікування PlanB

PlanB відомий як розробник технології stock-to-flow — наразі це одна з найпопулярніших моделей оцінки біткоїна. Ця модель базується на співвідношенні резервів до нових інвестицій.

Свою думку про майбутнє крипторинку він висловив у інтерв’ю SALT Talks. За словами голандського інвестора ціна однієї монети може досягнути $300 000.

Якщо ви переглянете траєкторію того, що було у нас протягом останніх 10 років, то логічно очікувати, що вартість біткоїна становитиме ще 10х чи 20х. Таким чином, до Різдва наступного року він займе північне положення — до $100 000, а може й $300 000

PlanB, Криптоаналітик

PlanB визнає, що його передбачення може бути занадто позитивним, однак він також зазначив, що протягом цього року вартість біткоїна збільшилась у три рази — й буде надалі збільшуватись.

Аналітик назвав дефіцит пропозиції біткоїна та фіксовану емісію основними каталізаторами збільшення цін у доповнення до регулярного халвінгу? Що таке халвінг біткоїна та як ринок криптовалют зміниться після 11 травня (оновлено).

Дефіцитні активи мають більшу цінність, аніж ті, що є у достатку. Біткоїн — це абсолютно дефіцитний актив №1. Ви не можете змінити його пропозицію навіть якщо його ціна падає. І це математично запрограмовано у коді, що є унікальним

PlanB, Криптоаналітик

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...