Реклама

🎸 Група Portugal. The Man випустила власну криптовалюту — що вона дає

За допомогою криптовалюти можна отримати доступ до унікальних матеріалів.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🎸 Група Portugal. The Man випустила власну криптовалюту — що вона дає
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🎸 Група Portugal. The Man випустила власну криптовалюту — що вона дає
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За допомогою криптовалюти можна отримати доступ до унікальних матеріалів.

Криптовалюта Portugal. The Man

Нещодавно група Portugal. The Man, власники Греммі (2018) за свою пісню Feel It Still, оголосили про запуск своєї власної криптовалюти — PTM.

Реалізує запуск PTM компанія Rally — вони випускають криптовалюту для різноманітних інфлуенсерів та інших впливовців. За допомогою PTM шанувальники групи зможуть отримати доступ для унікальних матеріалів.

Як-от ексклюзивні концерти, спілкування з учасниками групи, раніше неопубліковані записи, лімітований мерч та навіть можливість пограти онлайн у відеогру разом з Portugal. The Man.

Як зазначив фронтмен гурту Джон Гурлі, Portugal. The Man вже давно шукали можливість прямого зв’язку зі своїми шанувальниками. Через пандемію COVID-19 довелось скасувати усі концерти та перенести запис нового матеріалу. На його думку, криптовалюта PTM надасть можливість людям по-справжньому спілкуватись із групою без жодних перешкод.

Придбати PTM-coins можна на Rally.io — потім необхідно під’єднати свій обліковий запис на Discord й ви отримаєте доступ до спеціального серверу Portugal. The Man. Там можна знайти усі унікальні матеріали та розклад майбутніх концертів, що проводитимуть для обмеженої кількості людей.

Читайте також: 🤪 «Динамо» Київ створить свою власну криптовалюту — що відомо

Цей гурт не єдиний, хто став використовувати криптовалюту для підтримки контакту зі своїми шанувальниками. Раніше репер LilPump створив власну криптовалюту.

PumpCoin від LilPump

Lil Pump — це американський репер, який відомий завдяки своєму хітові Gucci Gang. Він випустив кліп на цю пісню у жовтні 2017 року й вже з того часу відео отримало майже 1,1 мільярда переглядів на YouTube.

Як передає Decrypt, вже наступного року репер запустить свій власний токен — PumpCoin.

За допомогою PumpCoin можна буде особисто грати у відеоігри з музикантом та контактувати іншими способами. Також варто зазначити, що цей токен не змінюватиме свою вартість — він матиме в основному лише колекційне призначення.

Створить PumpCoin компанія Fyooz. Наразі вже відомо, що використати токени можна буде на спеціальній платформі, що нагадуватиме Cameo, «тільки крутіше». Cameo — це сайт, де кожен за певну суму може отримати відео від відомого виконавця чи іншої зірки, де вони говорять завчасно написаний вами текст. Токен буде доступний лише за межами США, а його повноцінний реліз запланували вже на початку наступного року.

Це вже не перша колаборація репера з криптовалютами. Раніше на офіційному сайті LilPump дозволили розрахуватись за допомогою біткоїнів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...