Реклама

🤑 Користувач знайшов свою стару схованку зі 127 BTC, про яку він забув майже 9 років тому

Ще підлітком він отримав ці біткоїни.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 Користувач знайшов свою стару схованку зі 127 BTC, про яку він забув майже 9 років тому
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 Користувач знайшов свою стару схованку зі 127 BTC, про яку він забув майже 9 років тому
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ще підлітком він отримав ці біткоїни.

Знахідка з BTC

За словами користувача BitcoinHolderThankU на Reddit, він випадково знайшов вдома старі ключі до свого біткоїн-гаманця, про який він забув майже дев’ять років тому.

Як розповідає BitcoinHolderThankU, ще підлітком він полюбляв грати з друзями у браузерну гру Dark Orbit. У грі можна було придбати багато корисних речей — зброю, обладунки та інші різноманітні бонуси. Придбати ці речі можна було за внутрішньоігрову валюту — Uridium, який своєю чергою можна було отримати за реальні гроші.

На той час у нього не було грошей, аби придбати достатню кількість Uridium для всіх бонусів, тож BitcoinHolderThankU та його друзі почали шукати альтернативні шляхи.

На одній платформі вони знайшли, що можна придбати бонуси Dark Orbit за BTC. Тоді вони ще не знали, що таке криптовалюта та як нею користуватись.

Читайте також: 🤪 «Динамо» Київ створить свою власну криптовалюту — що відомо

Однак вони змогли абсолютно безкоштовно отримувати біткоїн за різноманітні прості завдання — перегляд відео, проходження опитування тощо.

З часом йому набридла гра й він забув про неї. Нещодавно, на новорічні свята, BitcoinHolderThankU приїхав до свого дідуся в гості, де й був його старий комп’ютер, на якому він грав у Dark Orbit. Він виявив, що на його рахунку є 127 BTC, які він «холдив» протягом майже дев’яти років.

Під час його знахідки біткоїн мав підвищену волатильність, тож він вирішив одразу переказати все у долари. За ціною $33 439 він отримав $4,24 мільйона — це разом з урахуванням податків та комісій на транзакції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...