Реклама

📈 Капіталізація біткоїну перевищила Disney, Netflix та PayPal

Біткоїн посідає 18 місце за розмірами капіталізації в США.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📈 Капіталізація біткоїну перевищила Disney, Netflix та PayPal
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 Капіталізація біткоїну перевищила Disney, Netflix та PayPal
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Біткоїн посідає 18 місце за розмірами капіталізації в США.

Капіталізація біткоїну

Цього року, на початку вересня, ринкова ціна біткоїна (BTC) складала приблизно $10 000, а це означає, що ринкова капіталізація становила близько $190 мільярдів.

Однак за останні два місяці ринкова ціна криптовалюти зазнала значного зростання, і зараз вона перевищила поріг у $15 тисяч. Відтепер капіталізація біткоїну становить приблизно $280 мільярдів, що майже у два рази більше, аніж було раніше.

Якщо порівняти капіталізацію криптовалюти з деякими компаніями США, то біткоїн посідає 18 місце за своїми розмірами. Загалом токен випередив багато великих всесвітньо відомих компаній та корпорацій: Disney, Salesforce, Coca-Cola, BofA, PayPal та Netflix.

Втім, найбільші фінансові установи Америки все ж випереджають за капіталізацією біткоїн. Аби криптовалюта перегнала їх, вартість за токен повинна становити $23 тисячі. А для того, щоб перегнати Apple, яка оцінюється у 2 трильйони доларів, ціна біткоїна має складати $120 тисяч.

Читайте також: 🧐 Розробники Ethereum озвучили дату запуску ETH 2.0

Ми писали, як число гаманців з балансом понад 1 BTC? Число гаманців з балансом понад 1 BTC досягло історичного максимуму досягло історичного максимуму.

Кількість біткоїн-гаманців

За даними аналітичного порталу Glassnode, число гаманців з балансом більш ніж одного біткоїна досягло історичного максимуму.

На сьогодні налічується 824 193 таких адрес. Попередній рекорд був зафіксований 17 вересня цього року — 824 160.

Крім того, за даними Glassnode, в мережі Bitcoin продовжують встановлювати й інші рекорди. Складність майнінгу вперше з 2011 року впала на 16%.

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...