Реклама

🤑 Криптобіржа FTX відкриє торги акціями Apple, Tesla і інших компаній

Втім, необхідно сплачувати комісію за кожну транзакцію.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 Криптобіржа FTX відкриє торги акціями Apple, Tesla і інших компаній
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 Криптобіржа FTX відкриє торги акціями Apple, Tesla і інших компаній
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Втім, необхідно сплачувати комісію за кожну транзакцію.

Криптобіржа FTX та акції компаній

Нещодавно користувачі біржі FTX отримали можливість торгувати токенізованими цінними паперами великих корпорацій та компаній. Це стало можливим завдяки співпраці з німецькою фінансовою фірмою CM Equity AG та швейцарською Digital Assets AG.

Варто зазначити, що це лише дробні акції — FTX торгуватиме їх в парі з криптовалютами. Як пояснив голова біржі Сем Бенкман-Фрід, токенізовані акції призначені спеціально для тих інвесторів, яким незручно працювати на традиційних ринках.

Для багатьох людей це дуже клопіткий процес. Є способи зробити це, але вони здаються дуже старими та незручними. Новий доступ (до торгівлі акціями — прим.ред.) розширює можливості платформи.

Сем Бенкман-Фрід, Голова біржі

Наразі на сайті вже представлені акції Apple, Tesla, Amazon, Facebook, Netflix та багатьох інших.

Надані для торгів акції будуть зберігатися в CM-Equity. Також у біржі звернули увагу, що платформа збирає комісію за торгівлю токенізованими акціями, втім додатково платити за зберігання таких акцій на своєму обліковому записі — не потрібно.

Читайте також: ☕️ «Вам еспресо чи біткоїни?»: розробник запустив майнинг криптовалюти на кавовій машині

Ми писали, як Binance виділила $5 млн для розробників? Binance виділила $5 млн для розробників.

Фінансування від Binance

Біржа оголосила про запуск програми BUIDL Reward Program, у ході якої виділять фінансування розробників на $5 мільйонів.

Програму створили, аби збільшити привабливість створення децентралізованих застосунків на платформі Binance Smart Chain. Раніше біржа почала активно розвивати екосистему платформи та заснувала фонд розвитку DeFi-проєктів. Очікується, що цей фонд об’єднає індустрію DeFi й централізованих фінансів (CeFi). Компанія вже виділила $100 мільйонів на підтримку фонду.

Як пояснили в Binance, розробники отримуватимуть виплати щомісяця протягом терміну дії програми. Винагороду розраховуватимуть в залежності від відсотка вартості транзакцій, здійснених з використанням смарт-контракту.

У рамках проєкту винагороду підтримуватимуть на рівні 30% або до кінця цього року, якщо кількість виділених фінансів залишиться до кінця терміну.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...