Реклама

💸 Число гаманців з балансом понад 1 BTC досягло історичного максимуму

На сьогодні в мережі Bitcoin 824 193 адреси з балансом більше ніж 1 BTC.
Čytaty latynkoju
💸 Число гаманців з балансом понад 1 BTC досягло історичного максимуму
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💸 Число гаманців з балансом понад 1 BTC досягло історичного максимуму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сьогодні в мережі Bitcoin 824 193 адреси з балансом більше ніж 1 BTC.

Кількість біткоїн-гаманців

За даними аналітичного порталу Glassnode, число гаманців з балансом більш ніж одного біткоїна досягло історичного максимуму.

На сьогодні налічується 824 193 таких адрес. Попередній рекорд був зафіксований 17 вересня цього року — 824 160.

Крім того, за даними Glassnode, в мережі Bitcoin продовжують встановлювати й інші рекорди. Складність майнінгу вперше з 2011 року впала на 16%.

У мережі Ethereum через новини про запуск ETH 2.0? Розробники Ethereum озвучили дату запуску ETH 2.0 також відбуваються істотні зміни — кількість адрес Ethereum, що містять більш як 100 токенів (близько $40 000 за поточним курсом), досягло рекордного рівня в 53 019 гаманців. Це перевищує попередній рекорд в 52 943 адреси, встановлений 13 липня 2020 року.

Зростає і число адрес, що містять мінімум 32 ETH. Саме стільки необхідно для стейкінга в мережі Ethereum 2.0.

Запуск ETH 2.0

Після місяців тестування різних мереж розробники оголосили дату переходу блокчейну Ethereum на алгоритм PoS. Нещодавно вже повідомили про старт депозитного смартконтракту, який дозволить зробити запуск ETH 2.0 вже цього року.

Читайте також: 🔒 Розробники оголосили про вихід біткоїн-гаманця Wasabi 2.0 — що нового

Згідно з умовами депозитного контракту, кожен власник ETH, який бажає взяти участь у стейкінгу, може стати валідатором нового блокчейну. Для цього необхідно заблокувати 32 ETH, відправивши їх за адресою, відкритою для прийому депозитів.

Очікується, що остаточна сума, необхідна аби зробити запуск ETH 2.0, буде зібрана вже до 1 грудня цього року. Втім, розробники обговорюють, що необхідну кількість коштів має бути зібрано не пізніше ніж за тиждень до цієї дати — якщо це не зробити вчасно, то запуск Beacon Chain знову відкладуть.

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...