Реклама

🔒 Розробники оголосили про вихід біткоїн-гаманця Wasabi 2.0 — що нового

Щоправда, точної дати релізу не назвали — вона може відбутись протягом трьох чи 14 наступних місяців.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🔒 Розробники оголосили про вихід біткоїн-гаманця Wasabi 2.0 — що нового
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔒 Розробники оголосили про вихід біткоїн-гаманця Wasabi 2.0 — що нового
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щоправда, точної дати релізу не назвали — вона може відбутись протягом трьох чи 14 наступних місяців.

Біткоїн-гаманець Wasabi 2.0

Wasabi Wallet — це біткоїн-гаманець, що спеціалізується на конфіденційності користувача. Як повідомили у блозі компанії, вже скоро програма отримає значне оновлення дизайну та покращенні умови користування застосунком. Очікується, що реліз відбудеться від трьох до 14 місяців — тобто точно ще невідомо навіть й для самих розробників.

Також в оновленні планують додати поліпшену систему приватності протоколу WabiSabi та автоматичну функцію CoinJoins за замовчуванням.

Сторінка головного сайту гаманця

Що таке CoinJoin

CoinJoin — це метод, за допомогою якого користувачі біткоїнів можуть ускладнити відстеження своїх платежів шляхом об’єднання кількох платежів від декількох відправників в одну транзакцію. Це значно ускладнює можливість визначити, як саме та коли відбулась транзакція.

Читайте також: ⛓ CEO Binance пропонує зробити застосунок для голосування на базі блокчейну — його вже підтримали

Як зазначив розробник біткоїн-гаманця Wasabi Адам Фіксор, при створенні гаманця користувачів запитають, чи хочуть вони використовувати функцію CoinJoins, або вони вважають за краще робити це самостійно, як зараз.

Втім, навіть після релізу Wasabi 2.0 може пройти деякий час для CoinJoins. Це означає, що спочатку необхідно буде трішки почекати між транзакціями, аби система самостійно «усунула сліди». Однак це можна буде зробити мануально. Вже з часом швидкість CoinJoins збільшать й система одразу формуватиме об’єднані платежі.

Небезпека від хакерів

Наразі біткоїн-гаманець Wasabi 2.0 ще знаходиться в розробці, але хакери вже користуються його популярністю, поширюючи фальшиві релізи WasabiWallet. Фейкові сайти Wasabi містять посилання для завантаження гаманця, який виконує функції троянського коня і відправляє облікові дані зловмисникам.

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...