Реклама

🤓 Майже 40 тисяч людей з усього світу дивились трансляцію «Книжкового Арсеналу» 

Čytaty latynkoju
🤓 Майже 40 тисяч людей з усього світу дивились трансляцію «Книжкового Арсеналу» 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤓 Майже 40 тисяч людей з усього світу дивились трансляцію «Книжкового Арсеналу» 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

27 червня у Києві завершився десятий Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Медіасервіс MEGOGO, як офіційний цьогорічний транслятор, підбив підсумки переглядів. Від першого і до останнього дня фестивалю загальна кількість переглядів відео перетнула позначку у майже 40 000.

До перегляду Книжкового Арсеналу приєдналися глядачі США, Великої Британії, Канади, Німеччини, Ірландії, Франції, Хорватії, Польщі, Чехії, Литви та багатьох інших країн світу.

Читайте також: 🏔 Максимальна самоізоляція: 3 історії людей, які відправились в соло-похід у гори

Лідерами за переглядом серед подій фестивалю стала церемонія відкриття і нагородження переможців конкурсу «Найкращий книжковий дизайн–2021». Не менш популярними були трансляції презентації роману-апокрифу Ірен Роздобудько «Фаріде» та читання поезій авторів та авторок «Витісненого покоління». Серед літературних дискусій найактивніше дивилися «Місця пам’яті — пам’ять місця» від Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору» та «Сталість і мінливість ідентичності» від видавництв Старого Лева і Віхола.

Наразі усі події X Книжкового Арсеналу доступні в записі на MEGOGO абсолютно безкоштовно. Усі охочі зможуть дивитися відео із будь-якого пристрою, що підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони та інше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...