Реклама

😱 Apple показала трейлер нового фантастичного серіалу за серією романів Айзека Азімова — Foundation

У головних ролях знялися Джаред Гарріс («Божевільні», «Чорнобиль») та Лі Пейс («Гоббіт», «Вартові Галактики»).
Čytaty latynkoju
😱 Apple показала трейлер нового фантастичного серіалу за серією романів Айзека Азімова — Foundation
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😱 Apple показала трейлер нового фантастичного серіалу за серією романів Айзека Азімова — Foundation
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У головних ролях знялися Джаред Гарріс («Божевільні», «Чорнобиль») та Лі Пейс («Гоббіт», «Вартові Галактики»).

На своїй нещодавній конференції WWDC 2020? WWDC 2020: iOS 14, нова операційна система macOS, власні процесори Apple та інші новинки презентації компанія презентувала трейлер нового серіалу.

Серіал Foundation

Foundation (укр. «Фундація») — це науково-фантастичний серіал заснований на серії романів письменника фантаста Айзека Азімова.

Айзек Азімов — це відомий американський письменник фантаст, творчий спадок якого вважається одним з найбільших у цьому жанрі. Також він лауреат численних премій та нагород, серед яких є премія Неб’юла, премія Г’юго та премія «Ґеффен».

Айзек Азімов, 1965 рік

Спочатку HBO планував екранізувати роман, вже навіть обрали режисера Джонатана Нолана, проте врешті вони реалізували інший проєкт — серіал «Край Дикий Захід».

Книжковий цикл складається з семи романів та ще три додаткові книги від інших авторів. Серія розповідає про далеке майбутнє, в якому Галактична Імперія управляє всіма відомими світами Чумацького Шляху. Вчений Гарі Селдон передбачив падіння наддержави, через що людство буде зобов’язане відбудуати своє життя та цивілізацію на новий лад. А відповідальною за процес відновлення стане компанія вченого — Foundation.

Вихід першого сезону серіалу заплановано на початку 2021 року. Переглянути серіал можна на платформі Apple TV+.

Що таке Apple TV+

Apple TV+ — це стримінговий сервіс від Apple, де можна переглянути унікальні відео, фільми та серіали від компанії.

Серед тих, хто створює контент для сервісу Apple — Дженніфер Еністон, Стівен Спілберг, Стів Карелл, Опра Вінфрі, Найт Ш’ямаллан, Різ Візерспун, Джейсон Момоа та інші. За повідомленням Financial Times, компанія інвестувала понад 6 мільярдів доларів у виробництво ексклюзивного контенту для Apple TV+.

На відміну від інших стримінгів, Apple застосує незвичайну формулу випуску контенту: на старті шоу буде доступно 3 епізоди, а наступні виходитимуть щотижнево. Netflix, наприклад, випускає свої шоу цілими сезонами, а інші сервіси надають перевагу класичній формулі: 1 тиждень — 1 епізод.

На платформі вже можна переглянути багато цікавих матеріалів, про які ми детально писали?Apple TV+ запустився 1 листопада. Що цікавого раніше.

Як подивитися в Україні

Apple TV+ вже офіційно доступний в Україні та ще у понад 120 країнах. Ба більше, деякі шоу вже мають локалізовані назви та постери — їх можна подивитися з українськими субтитрами.

Читайте також: 🐭 Disney Plus оголосив плани розширення в Європі — які ціни

Звісно, Apple TV+ можна подивитися на всіх пристроях Apple — iPhone, iPad, Mac та на приставці Apple TV. Але навіть якщо ви не маєте жодного яблучного девайсу, Apple TV+ доступна і на Windows за допомогою браузера за посиланням tv.apple.com. Також сервіс доступний як застосунок на деяких смарт-телевізорах Samsung та Sony.

А скільки це коштує

Стандартна ціна місячної підписки — $4.99. Це найнижча ціна серед усіх закордонних стримінгових сервісів, що доступні в Україні.

Втім, можливості зекономити все ж є:

  • Якщо ви купите будь-який iPhone, iPad або Mac, то отримаєте безкоштовну підписку на Apple TV+ на цілий рік
  • На Apple TV+ розповсюджується Family Sharing — ви можете додати до п’яти акаунтів до своєї «родини», знизивши таким чином ціну підписки до менш ніж $1 на місяць
  • Якщо ви маєте студентську підписку на Apple Music, то Apple TV+ тепер іде в комплекті з нею. Тобто, за $2.5 на місяць ви отримуєте два сервіси одразу

Також перший тиждень користування сервісом — безкоштовний.

Раніше ми вже писали? «Мандалорець» повертається: Disney+ анонсували вихід документального серіалу, як Disney+ анонсували вихід документального серіалу — «Мандалорець» повертається.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...