Реклама

🍎Apple TV+ запустився 1 листопада. Що цікавого

Apple виходить на ринок стримінгових сервісів, щоб конкурувати з Netflix, HBO, Amazon Prime та іншими. В арсеналі компанії — потужна стартова серіальна лінійка та співпраця з іменитими режисерами, продюсерами та акторами. Як дивитися Apple TV+ в Україні, що саме там дивитися та скільки це коштує — у нашому матеріалі.
Čytaty latynkoju
🍎Apple TV+ запустився 1 листопада. Що цікавого
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍎Apple TV+ запустився 1 листопада. Що цікавого
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Apple виходить на ринок стримінгових сервісів, щоб конкурувати з Netflix, HBO, Amazon Prime та іншими. В арсеналі компанії — потужна стартова серіальна лінійка та співпраця з іменитими режисерами, продюсерами та акторами. Як дивитися Apple TV+ в Україні, що саме там дивитися та скільки це коштує — у нашому матеріалі.

Що таке Apple TV+

Чутки про те, що Apple збирається запускати свій стримінговий сервіс, ходили вже давно, і компанія підтвердила їх на презентації у березні цього року, куди покликала показати свій доробок безліч зірок кіно, серіалів, режисерів та продюсерів.

Серед тих, хто створює контент для сервісу Apple — Дженніфер Еністон, Стівен Спілберг, Стів Карелл, Опра Вінфрі, Найт Ш’ямаллан, Різ Візерспун, Джейсон Момоа та інші. За повідомленням Financial Times, компанія інвестувала понад 6 мільярдів доларів у виробництво ексклюзивного контенту для Apple TV+.

На відміну від інших стримінгів, Apple застосує незвичайну формулу випуску контенту: на старті шоу буде доступно 3 епізоди, а наступні виходитимуть щотижнево. Netflix, наприклад, випускає свої шоу цілими сезонами, а інші сервіси надають перевагу класичній формулі: 1 тиждень — 1 епізод.

Які серіали та фільми покажуть — 5 найцікавіших

The Morning Show / «Ранкове шоу»

Флагманським проєктом, якщо судити за піар-підтримкою, Apple вважає «Ранкове шоу», в якому знімаються Дженніфер Еністон («Друзі», «Ми — Міллери»), Стів Карелл («Офіс», «Еван всемогутній», «Нікчемний я») та Різ Візерспун («Американський психопат», «Білявка в законі»). Це драма про сучасне офісне життя крізь призму ведучих ранкового ТБ-шоу.

Попри емоційний та захоплюючий трейлер, відгуки критиків про серіал досить змішані. Видання The Holywood Reporter безжально критикує перші два епізоди шоу, відмітивши, що лише у третій серії героїні Еністон та Візерспун нарешті починають розкриватися.

See / «Сліпота»

Вірус майже знищив людство, а ті, хто вижив, залишилися сліпими. Століття потому народжуються близнюки, які дивом можуть бачити. Батько близнюків мусить захистити їх та своє плем’я від королеви. У серіалі знімається Джейсон Момоа, якого ви можете знати за «Грою престолів» (кхал Дрого) або «Акваменом».

На агрегаторі рецензій Metacritic серіал отримав лише 38 балів зі 100. Єдина позитивна рецензія надійшла від порталу IndieWire.

For All Mankind / «Заради всього людства»

У цій драмі розповідається про життя астронавтів NASA в альтернативному всесвіті, де космічні перегони між наддержавами не припинялися. У головній ролі зіграв Юель Кіннаман, якого ви могли бачити у «Загоні самогубців», «Картковому будинку» та «Дівчині з тату дракона».

Servant / «Дім з прислугою»

Режисер Найт Ш’ямаллан відомий за містичними трилерами, серед яких «Шосте відчуття», «Спліт» та багато інших. Для Apple TV+ Ш’ямаллан створив історію подружжя, що перебуває у жалобі через страшну трагедію, в результаті якої їхній шлюб дає тріщину і впускає в будинок таємну силу.

У серіалі знявся Руперт Ґрінт — Рон Візлі з «Гаррі Поттера».

Helpsters / «Помічники»

Знайдеться в Apple TV Plus місце і для дитячого контенту. Від творців «Вулиці Сезам» на платформі з’явиться серіал Helpsters, де кумедні створіння допомагатимуть людям вирішувати проблеми й розповідатимуть дошкільнятам про те, як влаштований той чи інший аспект людського життя. Наприклад, в одній із серій монстри розкажуть дітям про програмування.

Окрім вказаних, Apple анонсувала ще низку телешоу, серед яких антологія «Дивовижні історії» (Amazing Stories) від Стівена Спілберга, шоу інтерв’ю Опри Вінфрі «Книжковий Клуб Опри» (Oprah’s Book Club), драма «Правду мовлячи» з Октавією Спенсер («Форма води») та Аароном Полом («Пуститися берега»).

Як подивитися в Україні

Apple TV+ буде офіційно доступний в Україні та ще у понад 120 країнах з 1 листопада. Ба більше, деякі шоу вже мають локалізовані назви та постери — їх можна буде подивитися з українськими субтитрами. Стосовно озвучення солов’їною наразі інформації немає.

Звісно, Apple TV+ можна подивитися на всіх пристроях Apple — iPhone, iPad, Mac та на приставці Apple TV. Але навіть якщо ви не маєте жодного яблучного девайсу, Apple TV+ буде доступна і на Windows за допомогою браузера за посиланням tv.apple.com. Також сервіс доступний як додаток на деяких смарт-телевізорах Samsung та Sony.

А скільки це коштує

Стандартна ціна місячної підписки — $4.99. Це найнижча ціна серед усіх закордонних стримінгових сервісів, що доступні в Україні.

Втім, можливості зекономити все ж будуть.

  • Якщо ви купите будь-який iPhone, iPad або Mac просто зараз, отримаєте безкоштовну підписку на Apple TV+ на цілий рік
  • На Apple TV+ розповсюджується Family Sharing — ви можете додати до п’яти акаунтів до своєї «родини», знизивши таким чином ціну підписки до менш ніж $1 на місяць
  • Якщо ви маєте студентську підписку на Apple Music, то Apple TV+ тепер іде в комплекті з нею. Тобто, за $2.5 на місяць ви отримуєте два сервіси одразу

Також перший тиждень користування сервісом — безкоштовний.

Читайте також про нові навушники Apple AirPods Pro? Apple офіційно представила AirPods Pro – силіконові «вкладиші» зі шумопоглинанням з активним шумодавом.

Share
Написати коментар
loading...