Реклама

👽 «Мандалорець» повертається: Disney+ анонсували вихід документального серіалу

Можна буде дізнатись про створеня малюка Йоди.
Čytaty latynkoju
👽 «Мандалорець» повертається: Disney+ анонсували вихід документального серіалу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👽 «Мандалорець» повертається: Disney+ анонсували вихід документального серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Можна буде дізнатись про створеня малюка Йоди.

«Мандалорець» та документальний серіал

Вихід нового документального серіалу про створення «Мандалорця» запланували на 4 травня, або як цей день ще називають, «день Зоряних війн».

Всього буде 8 епізодів серіалу Disney Gallery: The Mandalorian, виходити нові серії будуть що п’ятниці на стримінговому сервісі Disney+.

Кожен епізод буде присвячений окремій темі створення серіалу «Мандалорець»: кастинг, технології, зйомка та створення саундтреку.

Можна буде побачити унікальні відео зі зйомок майданчику, інтерв’ю з членами команди серіалу та кадри, що не потрапили до фінальної версії.

Як зазначає сам продюсер серіалу Джон Фавро, цей документальний проєкт дасть можливість глядачам більше зрозуміти саму суть «Мандалорця» та подивитись на все з іншої перспективи.

Кадр зі зйомок серіалу

Новий документальний серіал також допоможе компанії з проблемою відсутністю нового контенту. Пандемія вірусу COVID-19 вплинула на зйомки багатьох фільмів та серіалів. Наприклад, Disney+ довелось скасувати зйомки одного з найочікуваніших серіалів «Яструб та Зимовий Солдат».

Вихід другого сезону «Мандалореця» планують випустити восени 2020 року. Вже відомо, що у серіалі можна буде побачити нового персонажа — Асоку Тано, котру зіграє актриса Розаріо Довсон.

Розаріо Довсон та Асока Тано

Також ми раніше писали? Apple відкриє безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів, як Apple відкриє безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...