Реклама

Як сплануєш тиждень, так його і проведеш — дайджест подій

У вашому календарі досі немає жодного цікавого івенту на наступний тиждень? Не хвилюйтеся, ми підшукали для вас 14 різнопланових подій у столиці на всі смаки — традиційний дайджест п'ятниці від редакції
Čytaty latynkoju
Як сплануєш тиждень, так його і проведеш — дайджест подій
  1. Головна
  2. Історії
  3. Як сплануєш тиждень, так його і проведеш — дайджест подій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У вашому календарі досі немає жодного цікавого івенту на наступний тиждень? Не хвилюйтеся, ми підшукали для вас 14 різнопланових подій у столиці на всі смаки — традиційний дайджест п'ятниці від редакції

Робочий тиждень добігає кінця, а ми традиційно розповідаємо вам про низку подій у 4 рубриках, на які варто звернути увагу протягом наступних 7 днів. Не забудьте додати до календаря найбільш цікаві вам заходи.

Для акул бізнесу і тих, хто прагне ними стати, ми підшукали такі заходи:

Пройшло
Майстер-клас: Як підняти ціни та продавати дорого без знижок
Дата та час: Квітень 24, 19:00
Ціна: 250 грн

Як грамотно підняти ціни без втрат постійних покупців та почати використовувати можливості, про які ви навіть не здогадувалися, розповість бізнес-тренер та підприємець Людмила Калабуха. Ви отримаєте: техніки продажів ваших продуктів за високими цінами; реальні приклади з досвіду бізнес-тренера; прийоми залучення у ваш бізнес платоспроможних клієнтів; методи подолання «7 смертних гріхів» підприємців, які заважають заробляти більше; 10 ідей, як продавати без знижок і розбір реальних кейсів учасників та прописання лінійки продажів.

Квітень 24, 19:00
Пройшло
Емоційний менеджмент як новий спосіб управління
Дата та час: Квітень 24, 19:00
Ціна: 250 грн

Існує думка, що сьогодні EQ (емоційний інтелект) набагато важливіший IQ. Але ми нічого не скидатимемо з рахунків, а розглянемо наступні питання: Що таке EQ? Чому EQ сьогодні вважається важливішим за IQ? Як розвивати свій EQ? Що таке емоційний менеджмент як новий спосіб управління? Спікерка: Уляна Куликова, керівниця освітнього майданчика Profi, засновниця проекту Profi Fashion, інструкторка Української Федерації Йоги, колумністка Forbes.

Квітень 24, 19:00
Пройшло
Аналітика в Digital - виміряти все?
Дата та час: Квітень 25, 19:00
Ціна: 350 грн

Кількість онлайн-даних невпинно зростає, цифрові дані для аналізу можна знайти практично усюди: від соціальних мереж до карток лояльності в магазинах. Та які саме бізнес-задачі може вирішити аналіз digital-даних? Поговоримо про на зустрічі. Ключові питання: Які задачі та потреби бізнесу зможе вирішити використання digital-даних? Які аналітичні інструменти для цього потрібні? Коли просто аналізу недостатньо? Що таке Machine Learning та Data Science?

Квітень 25, 19:00
Пройшло
Blockchain Summit Kyiv
Дата та час: Квітень 26, 10:00
Ціна: 1500+ грн

Відвідувачі конференції почують понад 30 провідних фахівців з усього світу — інвесторів, засновників компаній, розробників, майнерів, юристів та ентузіастів криптотехнологій. Наші читачі можуть отримати знижку 10% на квиток, використавши при купівлі промокод «nachasi10». Більше про подію дізнавайтеся за посиланнямУ квітні 2018 року столиця прийматиме Blockchain Summit Kyiv.

Квітень 26, 10:00

Цікавитеся технологіями та інноваціями? Зверніть увагу на такі події наступного тижня:

Пройшло
Як захистити та застрахувати свій бізнеc від кібератак
Дата та час: Квітень 23, 18:30
Ціна: 100 грн

На івенті будемо розбиратися, що потрібно робити, щоб, по-перше, зменшити ризики кібератаки, а по-друге — зменшити збитки, якщо це все ж сталося. Про що поговоримо:  ризики бізнесу у кіберпросторі; хто має більше таких ризиків та у скільки кібератака може обійтися компанії; хронологія кібератак в Україні на підприємствах різних форм власності та їхні закономірності; основні напрями захисту, що можуть бути актуальними як для бізнесу, так і для безпечного персонального використання комп’ютерних систем тощо.

Квітень 23, 18:30
Пройшло
iForum-2018
Дата та час: Квітень 25, 09:00
Місце проведення: МВЦ, Броварський проспект, 15
Ціна: 1040+ грн

Десятий рік поспіль навесні у столиці України фахівці IT-індустрії обговорюватимуть тенденції розвитку інтернет-бізнесу, технологій, реклами, інновацій в освіті і не тільки. 10 причин, чому варто відвідати конференцію — шукайте за посиланням10 причин відвідати iForum-2018.

Квітень 25, 09:00
Пройшло
3Shape IT Club
Дата та час: Квітень 26
Місце проведення: ДЦ Лагода, вулиця Польова, 21
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо студентів на 3Shape IT Club. Що чекає на тебе: презентація «Як побудувати кар’єру в IT»; майстер-клас з Unit testing; змагання з програмування (C#); подарунки для всіх учасників; фуршет, розважальні заходи тощо. Як потрапити: пройди тест з С# за посиланням та отримай запрошення.

Квітень 26
Пройшло
SEXTECH NIGHT | Відверто про майбутнє секс-технологій
Дата та час: Квітень 27, 20:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 300 грн

Знаєте, який об’єм ринку SexTech у світі? $30 млрд, так ви правильно прочитали! Ще донедавна ця індустрія залишалася в тіні. Суспільство досі соромиться теми сексу, або говорить про «це» пошепки, а секс-іграшки навіть не всюди є легальними. Тим часом ринок росте (прогнозовано — на 8% щорічно до 2020), і ще є шанс зайняти в ньому нішу. Для цього варто дізнатися більше про тренди, лідерів галузі та майбутнє секс-технологій.

Квітень 27, 20:00

Про міський простір та його мешканців у наступні 7 днів говоритимуть тут:

Пройшло
Воркшоп із впорядкування вивісок від Агентів Змін
Дата та час: Квітень 22, 11:00
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34а
Ціна: 100 грн

Спікер: Максим Головко — співзасновник Агентів змін, керівник напрямку впорядкування фасадів. На воркшопі: викреслимо фасади однієї з вулиць Києва;  розмістимо на них зони під вивіски згідно з правилами, які рік назад затвердила Київрада; всі фасади оформимо у простий та зрозумілий документ, і кожен заклад зможе без проблем встановити на власному фасаді нову правильну вивіску. Для тих, хто вміє працювати у векторній програмі та має невпинне бажання розгледіти за вивісками київську архітектуру. З собою потрібно мати комп’ютер.

Квітень 22, 11:00
Пройшло
Вулична виставка «Велобум 1890-х»
Дата та час: Квітень 24, 16:00
Ціна: безкоштовно

Мода на велосипед серед київської еліти в 1890-х роках свідчить про те, що велосипед як транспортний засіб відомий у Києві вже понад сторіччя. Виставка привертає увагу до гострих питань «захищеності» велосипедистів на дорозі і безпеки дорожнього руху загалом. У сучасному Києві майже відсутні доріжки для велосипедистів, що є наслідком слабкої інтеграції велосипедного руху в транспортну інфраструктуру міста.

Квітень 24, 16:00

У пошуках креативу — події у столиці, які не можна пропустити наступного тижня:

Пройшло
Backstage української реклами
Дата та час: Квітень 23, 19:30
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34а
Ціна: 150 грн

Спікер: Олександр Кухмай — креативний директор в UTC film production. Автор рекламних роликів для таких брендів, як: PROSTOR, Ласунка, Яготинське, Smile, Novita, Фрекен Бок, Дарниця. На зустрічі розповість про таке: Чому в Україні така жахлива реклама і хто винен? Як створюються рекламні ролики? Шлях від брифа до ефіру. Хто і як псує рекламні ролики. Як змінити українську рекламу на краще? Як влаштована робота продакшн студій.

Квітень 23, 19:30
Пройшло
Виставка «Іштван Молнар. In Memoriam»
Дата та час: Квітень 24, 19:00
Місце проведення: Educatorium, вулиця Рейтарська, 8Б
Ціна: безкоштовно

Виставка «In Memoriam», присвячена пам’яті Іштвана Молнара, вперше знайомить київського глядача з творчістю ужгородського «неформала», який за своє коротке життя встиг залишити помітний слід в історії сучасного мистецтва Закарпаття. Його творчість постає надзвичайно цікавим явищем у контексті свого часу.

Квітень 24, 19:00
Пройшло
Write Like a Pro: як писати ділові листи англійською
Дата та час: Квітень 25, 19:00
Ціна: 250-300 грн

Викладачка бізнес-англійської Іванна Табачук розповість про те, як писати ділові листи так, щоб їх читали, розуміли та відповідали. Поговоримо про: те, як не писати bullshit (клієнтам, партнерам, колегам), і як виглядають «живі» імейли; те, чому I am writing to confirm та please find attached уже не працюють або як змінилися правила ділового листування; що таке англійська в стилі KISS (Keep It Short&Simple) та як це може нам допомогти в імейлінгу; типові факапи та «затерті» фрази в імейлах та багато іншого.

Квітень 25, 19:00
Пройшло
Must Have для налаштування реклами в Instagram і Facebook
Дата та час: Квітень 26, 19:00
Ціна: 200-250 грн

Спікер: Олександр Олійник — інтернет-маркетолог, провідний спеціаліст компанії Netocrat Communications і викладач Комп’ютерної школи Hillel. Його лекція буде корисною і для власників сайтів, і для тих, хто продає на сторінках Facebook та Instagram. Лектор покаже основні алгоритми і принципи від планування і налаштування реклами до аналітики та оптимізації.

Квітень 26, 19:00

Події за хронологією

Пройшло
Воркшоп із впорядкування вивісок від Агентів Змін
Дата та час: Квітень 22, 11:00
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34а
Ціна: 100 грн

Спікер: Максим Головко — співзасновник Агентів змін, керівник напрямку впорядкування фасадів. На воркшопі: викреслимо фасади однієї з вулиць Києва;  розмістимо на них зони під вивіски згідно з правилами, які рік назад затвердила Київрада; всі фасади оформимо у простий та зрозумілий документ, і кожен заклад зможе без проблем встановити на власному фасаді нову правильну вивіску. Для тих, хто вміє працювати у векторній програмі та має невпинне бажання розгледіти за вивісками київську архітектуру. З собою потрібно мати комп'ютер.

Квітень 22, 11:00
Пройшло
Як захистити та застрахувати свій бізнеc від кібератак
Дата та час: Квітень 23, 18:30
Ціна: 100 грн

На івенті будемо розбиратися, що потрібно робити, щоб, по-перше, зменшити ризики кібератаки, а по-друге — зменшити збитки, якщо це все ж сталося. Про що поговоримо:  ризики бізнесу у кіберпросторі; хто має більше таких ризиків та у скільки кібератака може обійтися компанії; хронологія кібератак в Україні на підприємствах різних форм власності та їхні закономірності; основні напрями захисту, що можуть бути актуальними як для бізнесу, так і для безпечного персонального використання комп'ютерних систем тощо.

Квітень 23, 18:30
Пройшло
Backstage української реклами
Дата та час: Квітень 23, 19:30
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34а
Ціна: 150 грн

Спікер: Олександр Кухмай — креативний директор в UTC film production. Автор рекламних роликів для таких брендів, як: PROSTOR, Ласунка, Яготинське, Smile, Novita, Фрекен Бок, Дарниця. На зустрічі розповість про таке: Чому в Україні така жахлива реклама і хто винен? Як створюються рекламні ролики? Шлях від брифа до ефіру. Хто і як псує рекламні ролики. Як змінити українську рекламу на краще? Як влаштована робота продакшн студій.

Квітень 23, 19:30
Пройшло
Вулична виставка «Велобум 1890-х»
Дата та час: Квітень 24, 16:00
Ціна: безкоштовно

Мода на велосипед серед київської еліти в 1890-х роках свідчить про те, що велосипед як транспортний засіб відомий у Києві вже понад сторіччя. Виставка привертає увагу до гострих питань «захищеності» велосипедистів на дорозі і безпеки дорожнього руху загалом. У сучасному Києві майже відсутні доріжки для велосипедистів, що є наслідком слабкої інтеграції велосипедного руху в транспортну інфраструктуру міста.

Квітень 24, 16:00
Пройшло
Виставка «Іштван Молнар. In Memoriam»
Дата та час: Квітень 24, 19:00
Місце проведення: Educatorium, вулиця Рейтарська, 8Б
Ціна: безкоштовно

Виставка «In Memoriam», присвячена пам’яті Іштвана Молнара, вперше знайомить київського глядача з творчістю ужгородського «неформала», який за своє коротке життя встиг залишити помітний слід в історії сучасного мистецтва Закарпаття. Його творчість постає надзвичайно цікавим явищем у контексті свого часу.

Квітень 24, 19:00
Пройшло
iForum-2018
Дата та час: Квітень 25, 09:00
Місце проведення: МВЦ, Броварський проспект, 15
Ціна: 1040+ грн

Десятий рік поспіль навесні у столиці України фахівці IT-індустрії обговорюватимуть тенденції розвитку інтернет-бізнесу, технологій, реклами, інновацій в освіті і не тільки. 10 причин, чому варто відвідати конференцію — шукайте за посиланням.

Квітень 25, 09:00
Пройшло
Write Like a Pro: як писати ділові листи англійською
Дата та час: Квітень 25, 19:00
Ціна: 250-300 грн

Викладачка бізнес-англійської Іванна Табачук розповість про те, як писати ділові листи так, щоб їх читали, розуміли та відповідали. Поговоримо про: те, як не писати bullshit (клієнтам, партнерам, колегам), і як виглядають «живі» імейли; те, чому I am writing to confirm та please find attached уже не працюють або як змінилися правила ділового листування; що таке англійська в стилі KISS (Keep It Short&Simple) та як це може нам допомогти в імейлінгу; типові факапи та «затерті» фрази в імейлах та багато іншого.

Квітень 25, 19:00
Пройшло
Blockchain Summit Kyiv
Дата та час: Квітень 26, 10:00
Ціна: 1500+ грн

Відвідувачі конференції почують понад 30 провідних фахівців з усього світу — інвесторів, засновників компаній, розробників, майнерів, юристів та ентузіастів криптотехнологій. Наші читачі можуть отримати знижку 10% на квиток, використавши при купівлі промокод «nachasi10». Більше про подію дізнавайтеся за посиланням.

Квітень 26, 10:00
Пройшло
Must Have для налаштування реклами в Instagram і Facebook
Дата та час: Квітень 26, 19:00
Ціна: 200-250 грн

Спікер: Олександр Олійник — інтернет-маркетолог, провідний спеціаліст компанії Netocrat Communications і викладач Комп'ютерної школи Hillel. Його лекція буде корисною і для власників сайтів, і для тих, хто продає на сторінках Facebook та Instagram. Лектор покаже основні алгоритми і принципи від планування і налаштування реклами до аналітики та оптимізації.

Квітень 26, 19:00
Пройшло
3Shape IT Club
Дата та час: Квітень 26
Місце проведення: ДЦ Лагода, вулиця Польова, 21
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо студентів на 3Shape IT Club. Що чекає на тебе: презентація «Як побудувати кар’єру в IT»; майстер-клас з Unit testing; змагання з програмування (C#); подарунки для всіх учасників; фуршет, розважальні заходи тощо. Як потрапити: пройди тест з С# за посиланням та отримай запрошення.

Квітень 26
Пройшло
SEXTECH NIGHT | Відверто про майбутнє секс-технологій
Дата та час: Квітень 27, 20:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 300 грн

Знаєте, який об’єм ринку SexTech у світі? $30 млрд, так ви правильно прочитали! Ще донедавна ця індустрія залишалася в тіні. Суспільство досі соромиться теми сексу, або говорить про «це» пошепки, а секс-іграшки навіть не всюди є легальними. Тим часом ринок росте (прогнозовано — на 8% щорічно до 2020), і ще є шанс зайняти в ньому нішу. Для цього варто дізнатися більше про тренди, лідерів галузі та майбутнє секс-технологій.

Квітень 27, 20:00
до зустрічі
у наступному дайджесті

Пройдіть також найкоротший тест на IQ українською❓ Найкоротший IQ-тест: всього три питання — всього три питання.

Share
Написати коментар
loading...