Реклама

10 причин відвідати iForum-2018

Десятий рік поспіль навесні у столиці України фахівці IT-індустрії обговорюватимуть тенденції розвитку інтернет-бізнесу, технологій, реклами, інновацій в освіті і не тільки. Чому варто відвідати цьогорічний iForum? Ми разом із редакцією Blog Imena.UA знайшли щонайменше 10 причин
Čytaty latynkoju
iForum
10 причин відвідати iForum-2018
  1. Головна
  2. Історії
  3. 10 причин відвідати iForum-2018
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Десятий рік поспіль навесні у столиці України фахівці IT-індустрії обговорюватимуть тенденції розвитку інтернет-бізнесу, технологій, реклами, інновацій в освіті і не тільки. Чому варто відвідати цьогорічний iForum? Ми разом із редакцією Blog Imena.UA знайшли щонайменше 10 причин

Цьогорічна конференція iForum відбудеться 25 квітня у київському Міжнародному Виставковому центрі. Серед того, що чекає на відвідувачів —низка цікавих презентацій та доповідей. Чому варто відвідати ці заходи?

Причина перша — дізнатися нове про інтернет-бізнес та відкриті дані

iForum-2018 стане першим, де серед учасників буде українська компанія YouControl. Вона працює з відкритими даними за цікавою моделлю надання доступу. Платні послуги вони надають для бізнесу, а от для журналістів, громадських активістів та студентів доступ до даних залишається безкоштовним. Засновник Сергій Мільман запланував доповідь на тему: «Відкриті дані — ключ до захисту IT-бізнесу».

Причина друга — поговорити та послухати про стартапи

Керівник напрямку стартапів Денис Довгополий цього року відповідає також за новий напрямок Blockchain, тому деякі спікери присутні в програмі одразу за двома тематиками. Проте серед рекомендованих лекцій у цьому потоці — виступ Вадима Роговського з компанії 3DLOOK. Його доповідь «Ефективний fundraising в early-stage стартапах» буде корисною для початківців у бізнесі.

Причина третя — як завжди, буде чимало корисних кейсів для рекламістів

Один з трьох основних напрямів, з яких починалася конференція 10 років тому, щорічно пропонує найактуальніші історії від рекламних агенцій та окремих компаній і експертів із цікавими кейсами. Цьогоріч варто буде почути доповідь «Види шахрайства при закупівлі інтернет-реклами». На сцені конференції фахівець з автоматизації інтернет-реклами Костянтин Новофастовський (ClickFrog) розповість, як виявляти і запобігати подібним випадкам шахрайства — і не «зливати» рекламні бюджети на ботів.

Причина четверта — новий тематичний напрямок цьогоріч: смарт-контракти

Читайте також: Сергій Бондаренко, Deloitte Ukraine — про смарт-контракти і blockchain в Україні

Про тренди мов програмування на блокчейні та в смарт-контрактах розповідатиме керівник R&D в ESM.one, стартапі напрямку esport, Володимир Кириллов. Він, зокрема, планує розглянути недоліки поточних популярних мов на кшталт Solidity, порівняти нові безпечні мови, пояснити застосування формальної верифікації та статичних аналізаторів.

П’ята важлива тема — сучасна освіта та технології, що пов’язані із нею

Максим Роньшин розповість про нові технології в навчанні дітей, практичний досвід об’єднання цифрового і реального світу. Також у цьому тематичному потоці конференції заплановано низку панельних дискусій, які обіцяють жваві обговорення актуальної теми модернізації освіти в Україні.

Причина шоста — щоби дізнатися більше про те, що пророкують футурологи

У цьому напрямі, як і в попередньому, буде кілька цікавих дискусій, наприклад, про репутацію, лідерство та щастя людей 2.0.. А для тих, хто цікавиться найближчим майбутнім, рекомендуємо звернути увагу на виступ «Світ у 2030 році. До чого готуватися, що брати». Розповідатиме про це Андрій Длигач, — доктор економічних наук., стратег, футуролог, CEO Advanter Group.

Причина під номером 7 — розваги, розваги, розваги

Цього року вперше на iForum окремий напрям присвячено цифровим і медійним розважальним проектам та технологіям, що із ними пов’язані. Щоби краще зрозуміти, про що йтиметься на цьому потоці, варто послухати вступне слово від керівника напряму Дмитра Базилевича з компанії Wargaming. А для тих, кого цікавить світ нових медіа, організатори радять доповідь від справжнього українського YouTube-влогера Максима Старосвітського.

Причина №8 у списку, але №1 за важливістю для вашого бізнесу — дізнатися більше про застосування CRM та роботу з програмами лояльності

Вдруге в рамках iForum організаційний комітет виокремлює цю тему в повноцінний напрямок. Серед інших виступів — Анна Зотова, Customer Experience стратег з компанії Good Wine, розповість цікавий кейс про «CRM для поганих хлопців». Вона розкаже, як створити програму лояльності, якою користуватимуться вибагливі покупці міцних алкогольних напоїв.

Причина дев’ята — дізнатися усе (і навіть трохи більше) про blockchain

Читайте також: Що таке blockchain і для чого він потрібен

Якщо ви безпосередньо не працюєте з цією технологією, напевно, з нею працюють ваші друзі чи колеги. Найгарячіша тема, найсенсаційніші історії раптового збагачення і миттєвої втрати капіталів — світові тенденції відобразилися у тому, що на iForum 2018 темі blockchain-проектів відведено другу найбільшу сцену. С

еред усіх доповідей організатори рекомендують звернути увагу на поради щодо пошуку інвестора в криптосвіті, особливостей запуску ICO тощо — стане в нагоді тим, хто опановує цей ринок. Розповідатиме про це Олександр Федотов, який вже має досвід в 6 проектах ICO та є радником у 2 криптопроектах.

І нарешті — побачити, як еволюціонувала конференція iForum за усі ці 10 років

Бонус для тих, хто цікавиться заходом — онлайн-історія еволюції конференції. Тут представлені головні факти і цифри про форуми, починаючи з 2009 року. Прослідкуйте, як від спонтанної зустрічі небайдужих до розвитку інтернету друзів захід розвинувся до рекорду України в категорії найбільшого профільного заходу. Адже iForum проводився навіть в найтяжчий рік сучасної української історії, коли розробники та пересічні користувачі продемонстрували, яку важливу роль відіграють технології в єднанні суспільства.

Придбати квиток та стати учасником iForum-2018

Share
Написати коментар
loading...