Реклама

🛩 В Україну літатиме нова авіакомпанія — одразу 2 рейси до Італії

Очікується, що перші рейси будуть вже цього літа.
Čytaty latynkoju
🛩 В Україну літатиме нова авіакомпанія — одразу 2 рейси до Італії
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🛩 В Україну літатиме нова авіакомпанія — одразу 2 рейси до Італії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що перші рейси будуть вже цього літа.

Авіакомпанія Lumiwings

Цього літнього сезону в Україну з Італії літатиме нова авіакомпанія — Lumiwings. Перші рейси будуть з Перуджі та Форлі до Одеси.

Польоти будуть два рази на тиждень — щопонеділка та щоп’ятниці. На сайті Lumiwings зазначається, що у вартість квитка входить ручна поклажа до 8 кілограмів та одне місце багажу вагою до 23 кілограмів.

Авіакомпанія Lumiwings

Наразі авіакомпанія має літак Boeing 737-300, який розрахований на перевезення 139 пасажирів, з яких 30 це бізнес-клас та ще 94 економ.

Очікується, що вже незабаром флот Lumiwings доповнять ще один Boeing 737-300 та Boeing 737-400.

Авіакомпанія була заснована у 2015 році в Афінах. Раніше Lumiwings виконували рейси на замовлення інших перевізників й лише нещодавно почала функціонувати самостійно. На сайті вказано, що загалом компанія планує здійснювати 15 напрямів, а база Lumiwings знаходиться у місті Форлі.

Читайте також: 🧗🏼‍♂️ У Франції створили онлайн 3D-моделі найвищих гір

Раніше Украерорух назвав три можливі сценарії того, коли саме відновляться польоти після пандемії.

Відновлення польотів

Згідно з повідомленням Украероруху, наразі у Європі розробили три сценарії? Украерорух назвав, коли саме відновляться польоти після пандемії — 3 сценарії того, як розвиватиметься авіаційний трафік у світі.

Все залежатиме від того, як швидко вакцина проти COVID-19 буде у загальному доступі.

  1. Оптимістичний сценарій — вакцина з’явиться найближчим часом й вже влітку наступного року стає широкодоступною для пасажирів. За таких умов польоти відновляться до рівня 2019-го за п’ять років — у 2024 році.
  2. Реалістичний сценарій — вакцина буде доступною до літа 2022 року. Відтак, відновлення буде трішки пізніше, аніж в оптимістичному сценарії — до 2026 року.
  3. Песимістичний сценарій — вакцина виявиться неефективною, а на відновлення авіаційного трафіку підуть десятиліття. Приблизної дати відновлення непередбачено.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...