Реклама

🔥 У Дніпрі побудують крематорій, який обігріватиме сусідні будинки та школи

Така практика вже давно розповсюджена у Європі.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🔥 У Дніпрі побудують крематорій, який обігріватиме сусідні будинки та школи
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🔥 У Дніпрі побудують крематорій, який обігріватиме сусідні будинки та школи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Така практика вже давно розповсюджена у Європі.

Крематорій у Дніпрі

За словами заступника мера Дніпра Михайла Лисенка, вже найближчим часом розпочнеться будівництво нового крематорію у Шевченківському районі міста. Точно його локація знаходитиметься біля кладовища на Запорізькому шосе, 55-А з боку вулиці Аеропортної.

Наразі вже відомо, що на початкове будівництво необхідно 1 мільйон гривень. Крематорій матиме один поверх, а його загальна площа складатиме 1 500 квадратних метрів. Охоронна територія крематорію складатиме 500 метрів — саме на такій відстані знаходитиметься споруда від житлових будівель.

Читайте також: 🤪 Австрійське село Fucking змінить назву — постійно цупили таблички

Головна особливість крематорію полягає в тому, що він обігріватиме сусідні будинки та декілька шкіл — така практика вже давно присутня у Європі.

Завдяки спеціальним теплообмінникам опалення будуть рівномірно розподіляти між будинками. Окрім того, крематорій матиме покращену систему фільтрації — спеціальні абсорбенти фільтруватимуть повітря й воно не шкодитиме навколишньому середовищу.

Кремаційна зала

Загалом процес кремації триває 40-50 хвилин. Спочатку тіло у труні розміщають у пічці. Після спалення спеціальний магніт шукає у праху металеві фрагменти — залишки труни, речі померлих чи навіть протези. Потім прах подрібнюють й він потрапляє до урни.

Очікується, що будівельні роботи розпочнуть вже наступного року й закінчать їх до 2022 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...