Реклама

🤪 Австрійське село Fucking змінить назву — постійно цупили таблички

Якщо ви не розумієте, чому саме це село стало таким популярним, то перекладіть з англійської його назву.
Čytaty latynkoju
🤪 Австрійське село Fucking змінить назву — постійно цупили таблички
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🤪 Австрійське село Fucking змінить назву — постійно цупили таблички
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви не розумієте, чому саме це село стало таким популярним, то перекладіть з англійської його назву.

Село Fucking

Село Fucking (Фукінг) знаходиться на відстані 350 кілометрів на Захід Відня. Там мешкають приблизно 100 людей — це дуже тихе та спокійне місце, однак часом там дуже багато туристів, які порушують безтурботне життя фукінгців.

Над мешканцями постійно глузують туристи — вони неодноразово крали таблички з назвою населеного пункту. Врешті місцеве населення вирішило, що годі терпіти та вже з 1 січня наступного року змінить назву села на Fugging. Оригінальна ж назва села бере свій початок ще з 1070 року.

Популярність у світі села Fucking розпочалась після того, як австрійський письменник Курт Пальма написав книгу, де фігурувало саме село. Книга стала мала особливий попит й навіть потім зняли цілий фільм — Bad Fucking.

За словами мера Фукінга Андреа Хольцнера, це місцеві мешканці вирішили змінити назву — вони не хочуть такої популярності.

Читайте також: 🏔 Максимальна самоізоляція: 3 історії людей, які відправились в соло-похід у гори

Раніше один з найпопулярніших сайтів у світі з порнографією Pornhub запропонував усім мешканцям села безкоштовну преміум-передплату на платформі. Також така акція була для мешканців міст Titz (Німеччина) та Big Beaver (Пенсильванія, США).

Однак мешканці навіть використовували назву свого села у боротьбі із забрудненням навколишнього середовища. Минулого року вони провели акцію під назвою «Наш клімат Fucking важливий».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...