Реклама

🎬 У Disney назвали свої наступні релізи — багато сиквелів та перша нова кінотеатральна прем'єра у «Зоряних війнах» у 2026 році

Čytaty latynkoju
🎬 У Disney назвали свої наступні релізи — багато сиквелів та перша нова кінотеатральна прем'єра у «Зоряних війнах» у 2026 році
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 У Disney назвали свої наступні релізи — багато сиквелів та перша нова кінотеатральна прем'єра у «Зоряних війнах» у 2026 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Disney в рамках оголошення свого фінансового звіту за попередній квартал поділилася великою кількістю інформації стосовно своїх майбутніх планів.

Найцікавішими новинами у цьому розрізі стали: неочікуваний анонс сиквелу «Ваяна», коли чекати на новий кінотеатральний реліз у «Зоряних війнах» та багато продовжень своїх франшиз.

Спочатку гендиректор компанії, Боб Айгер, анонсував мультфільм «Ваяна 2», який до того ж має вийти уже цього року у листопаді. Він відзначив, що стрічка виросла з початкової ідеї мультсеріалу для Disney+, однак з часом перетворилася у повноцінний мультфільм.

Отримавши несподіваний поклик від своїх мандрівних предків, Ваяна мусить вирушити в далекі моря Океанії, в небезпечні, давно загублені води, щоб пережити пригоду, з якою вона ще ніколи не стикалася.

Окрім цього Боб Айгер повідомив, коли фанатам «Зоряних війн» очікувати на новий кінотеатральний реліз у франшизі, адже востаннє повнометражний фільм виходив у 2019 році. Першим фільмом за його словами стане нещодавно анонсована стрічка «Мандалорець та Ґроґу».

Коли нам анонсували стрічку ми лише дізналися, що її виробництво розпочнеться цього року. Однак тепер ми знаємо, що Disney планує випустити фільм у 2026 році.

Відомо, що на той час у компанії в планах є дві дати на фільми по «Зоряних війнах» — 22 травня та 18 грудня. Можна припустити, що перша уже зарезервована за «Мандалорцем та Ґроґу», а друга буде для сольного фільму про Рей Скайвокер з Дейзі Рідлі.

Окрім цього Боб Айгер підтвердив, що у Disney не хочуть відмовлятися від своїх старих успішних проєктів. Тому на нас очікує багато сиквелів:

  • 2024 рік — «Думками навиворіт 2»
  • 2025 рік — «Зоотрополіс 2»
  • 2026 рік — «Крижане серце 3», «Історія іграшок 5»

Також гендиректор Disney підтвердив, що наступного року компанія готує до релізу наступні стрічки:

  • «Фантастична четвірка»
  • «Капітан Америка: Прекрасний новий світ»
  • «Блейд»
  • «Громовержці»
  • «Аватар 3» та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...