Реклама

🤔 Новини «Зоряних війн» — нова посада Дейва Філоні та новий фільм з Дейзі Рідлі

Čytaty latynkoju
🤔 Новини «Зоряних війн» — нова посада Дейва Філоні та новий фільм з Дейзі Рідлі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Новини «Зоряних війн» — нова посада Дейва Філоні та новий фільм з Дейзі Рідлі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Коли мова для фанатів «Зоряних війн» заходить про Дейва Філоні нарвяд знайдеться хоч хтось, хто не буде відзначати те, як він попри все продовжує тримати франшизу на плаву завдяки своїм проєктам.

Цього звісно, що не могли не помітити у Lucasfilm, адже тепер його підвищили до посади головного креативного директора. Про це Філоні сам розповів Vanity Fair.

Для фанатів «Зоряних війн» це може бути приємною новиною, адже Філоні, якого вони обожнюють за роботу над «Війнами клонів» та «Повтанцями», буде тепер залучений до усіх проєктів у рамках франшизи на вищому рівні та на ранніх етапах роботи.

Я не кажу людям, що їм робити. Але я відчуваю, що намагаюся допомогти їм розповісти найкращу історію, яку вони хочуть розповісти. Мені потрібно допомагати по всій галактиці, я тут майже як член Ради джедаїв.

Окрім новин про підвищення Дева Філоні ми також отримали певне оновлення по новому фільму з Дейзі Рідлі. Нагадаємо, що акторка виконала роль Рей у трилогій сиквелів і наразі відомо, що ми отримаємо ще один фільм з нею в рамках «Зоряних війн».

Саме про це вона трішки розповіла у своєму нещодавньому інтерв’ю для Collider. Звісно акторка розповіла не надто багато, аджефільм лише на ранніх стадіях роботи.

Історія дійсно крута. Я чекаю, щоб прочитати сценарій, тому що, очевидно, у мене немає ніяких інших оновлень. Це не те, чого я очікувала, але я дуже схвильована.

Наразі невідомо, чи на нас очікує нова трилогія з Рей, чи це буде сольний фільм.

Я знаю сюжетну лінію одного фільму. Це не означає, що це все, але це те, про що мені розповіли. І я уявляю, що це буде наступний фільм, я думаю. (…) поки що я знаю історію одного фільму, і я думаю, що люди будуть дуже схвильовані.

Наразі окрім цього нічого не відомо про майбутній фільм, а також його дату виходу.

Також раніше Ґільєрмо дель Торо розповів, який саме фільм по «Зоряних війнах» він мав зняти.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...