Реклама

👀 Новини «Зоряних війн» — анонсовано стрічку «Мандалорець та Ґроґу», а також 2-й сезон «Асоки»

Čytaty latynkoju
peakpx.com
👀 Новини «Зоряних війн» — анонсовано стрічку «Мандалорець та Ґроґу», а також 2-й сезон «Асоки»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Новини «Зоряних війн» — анонсовано стрічку «Мандалорець та Ґроґу», а також 2-й сезон «Асоки»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після трьох сезонів у форматі серіалу «Мандалорець» його головні герої, однойменний Мандалорець, а також його маленький супутник Ґроґу, отримають свій повноцінний сольний фільм.

Про це повідомляється на офіційному сайті «Зоряних війн», де відзначається, що режисером стрічки стане Джон Фавро, який до цього працював над самим серіалом також як режисер епізодів, сценарист та продюсер. Також окрім нього до роботи будуть залучені Кейтлін Кеннеді та Дейв Філоні, які стануть співпродюсерами фільму разом з Фавро.

Мені завжди подобалося розповідати історії, що відбуваються в багатому світі, створеному Джорджем Лукасом. Перспектива перенести Мандалорця та його учня Ґроґу на великий екран надзвичайно захоплива.

Джон Фавро

Також повідомляється, що виробництво «Мандалорця та Ґроґу» розпочнеться уже у 2024 році. Хоча й не відомо коли планується реліз та інші деталі фільму.

Окрім цих новин, ми отримали перше офіційне підтвердження того, що серіал «Асока» отримає другий сезон. В анонсі фільму про Мандалорця та Ґроґу коротко згадано, що наразі Дейв Філоні займається виробництвом продовження історії Асоrи Тано.

Загалом можна припустити, що варто очікувати на реліз стрічки від Джона Фавро після прем’єри другого сезону «Асоки», адже раніше Дейв Філоні розповів, що бачить повноцінні фільми, як кульмінації різноманітних історій.

Таким чином фільм «Мандалорець та Ґроґу» може бути завершенням історії, які розпочали нам оповідати ще у мультсеріалі «Зоряні війни: Повстанці», а згодом у серіалах «Асока» та «Мандалорець».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...