Реклама

🍿 Що подивитися у лютому? Прем’єри місяця, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у лютому? Прем’єри місяця, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у лютому? Прем’єри місяця, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перший місяць нового року, який був традиційно не надто щедрим на кінопрем’єри завершився і тепер настала черга лютого. А він готовий нас потішити великою кількістю нових стрічок і звісно, що головним релізом стане довгоочікувана друга частина «Дюни» Денні Вільнева.

Водночас серіальних прем’єр у лютому виявилося дещо менше ніж у січні. Відзначимо, що тут уся увага буде прикута до адаптації мультсеріалу «Аватар: Останній захисник» від Netflix.

Якщо ж вам цікаво, що ще нового можна буде подивитися у лютому, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили зібрати для вас найцікавіші прем’єри місяця.

Кінопрем’єри лютого

«Арґайл» — 1 лютого

Новий місяць розпочнеться з фільму режисера Метью Вона. Його стрічка розповість нам про Арґайла — вигаданого персонажа письменниці, яку грає Брайс Даллас Говард. Життя авторки дещо змінюється, коли її нова книга виявляється занадто близькою до правди про деяких реальних шпигунів, які починають полювати на неї. У цих перегонах доведеться також взяти участь і котику письменниці.

Відзначимо, що фільм атмосферою дещо схожий на інші комедійні стрічки Вона про шпигунів під назвою «Кінгсман». А щодо сценарію фільму та книжки, на якій він заснований, також є ціла детективна історія.

«Оріон і Темрява» — 2 лютого

Також початок лютого потішить нас новим мультфільмом від DreamWorks Animation, який омине кінотеатри та одразу з’явиться на Netflix.

Відзначимо, що сценаристом стрічки виступив автор «Вічного сяйва чистого розуму» Чарлі Кауфман, який цього разу розповів історію про хлопчика Оріона, яким керують його страхи й звісно, що ніщо не лякає дитину більше, ніж темрява. Однак йому доведеться зустрітися зі втіленням темряви, яка приходить до нього, щоб побачити, чи зможе він подолати свої страхи та змінити своє життя на краще.

«Інший Франко» — 8 лютого

Прем’єри місяця продовжаться українською стрічкою про біографію сина Івана Франка. Відомо, що Петро був одним із засновників «Пласту», льотчиком та одним з ініціаторів створення авіації у Галицькій армії, науковцем та депутатом Верховної ради УРСР.

Однак звісно, що життя під радянською владою не було прихильним до сина «Каменяра», адже він був репресований та вивезений до Сибіру по дорозі до якого загинув при загадкових обставинах. Саме про це й спробують нам розповісти творці стрічки «Інший Франко».

«Фаворитка Міллера» — 8 лютого

У лютому нам також запропонують стрічку з доволі незвичним дуетом Більбо Торбина та Венздей, адже Мартін Фрімен та Дженна Ортега виконають головні ролі у стрічці, яка розповість про Каіру, яка отримує творче завдання від свого нового вчителя Джонатана Міллера, що заплутує їх стосунки та розмиває рольові кордони.

У міру того, як лінії розмиваються, а їхні життя переплітаються, професор і протеже повинні протистояти своїм найтемнішим сторонам, намагаючись зберегти індивідуальне відчуття мети і те, що їм найдорожче.

«Довга Доба» — 10 лютого

Також лютий знаменує собою другий рік з початку повномасштабного вторгнення РФ до України. Саме цим подіям буде присвячений новий документальний проєкт Алана Бадоєва «Довга доба». У ньому нам покажуть історії про життя, плани, мрії українців напередодні вторгнення та початок нового етапу у житті кожного з нас, який настав 24 лютого 2022 року.

Прем’єра стрічки відбудеться ексклюзивно у мережі кінотеатрів Multiplex за підтримки monobank. Самі покази будуть благодійними й усі зібрані кошти підуть на допомогу важко пораненим українським військовим.

«Мадам Павутина» — 14 лютого

У День святого Валентина на нас очікує прем’єра загадкової стрічки з «Кіновсесвіту Людини-павука від Sony» без Людини-павука.

Ми отримаємо фільм про героїню Мадам Павутину, яка є таємничим персонажем коміксів Marvel та має дар до ясновидіння. Вона є однією з персонажок коміксів по Людину-павука і звісно цікаво, що ж Sony може запропонувати своїм глядачам з огляду на те, що наразі Пітер Паркер «виступає» під егідою Marvel від Disney.

«Боб Марлі: One Love» — 14 лютого

Байопіки про відомих музикантів це останній тренд, який видається не буде припинятися ще кілька років. Цього місяця ми отримаємо стрічку про культового виконавця реггі Боба Марлі.

Нам розкажуть про самого музиканта, його музику, а також те, як його заклики до миру зробили його мішенню.

Яскрава історія, що прославляє життя та музику ікони, яка надихала цілі покоління своїм посланням любові та єдності. Уперше на великому екрані, відкрийте для себе захопливу історію Боба Марлі про злети та падіння, пов’язані з його революційною музикою.

«Зона інтересу» — 22 лютого

Також цього місяця можна буде провести час за переглядом стрічки, яка претендує на «Оскар» у категорії «Найкращий фільм». Мова іде про екранізацію роману письменника Мартіна Аміса «Зона інтересу».

У цьому драматичному фільмі нам розповідають історію про родину, яка намагається збудувати свій будиночок мрії з затишним садом, родинними вечорами та ін. Однак за високим парканом оселі знаходиться концтабір «Аушвіц» комендантом, якого є голова сім’ї — Рудольфф Гьосс.

«Залишені» — 29 лютого

Продовжити місяць кінопрем’єр можна буде знову ж таки ще одним претендентом на «Оскар», який уже встиг зібрати нагороди на «Золотому глобусі» та Critics Choice Awards.

«Залишені» розповідає нам історію скупого шкільного вчителя, якому доводиться провести  різдвяні канікули в кампусі, щоб наглядати за учнями, які немає куди іти. Це історія про людські втрати, пошуки та початкову неприязнь, яка може перерости в неочікувану дружбу.

«Дюна: Частина друга» — 29 лютого

Нарешті уже цього місяця ми отримаємо довгоочікувану прем’єру другої частини «Дюни», яка початково мала вийти ще в листопаді минулого року. Тоді фільм перенесли у зв’язку зі страйком сценаристів, проте довге очікування уже підходить до свого завершення.

Відзначимо, що історія другого фільму все ще буде засноване на першій книзі оригінального твору Френка Герберта. Додамо, що варто буде підготуватися до перегляду, адже відомо, що хронометраж стрічки буде на 11 хвилин довшим за перший фільм.

Відзначимо також, якщо ви уже встигли призабути події першої частини, то з 8 лютого у кінотеатрах ви зможете потрапити на повторний її показ та освіжити пам’ять перед походом на сиквел.

Серіали, що виходять у лютому

«Містер і місіс Сміт» — 2 лютого

Серіальний лютий розпочнеться із ремейку стрічки 2005 року «Містер і місис Сміт», де головні ролі виконували Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Цього разу пару зіграють Дональд Гловер та Майя Ерскін.

Згідно з сюжетом перезапуску історії «Смітів» від Amazon, нам покажуть як двоє самотніх незнайомців влаштовуються на роботу в таємниче шпигунське агентство, яке пропонує їм славне життя шпигуна, багатство, подорожі та будинок мрії на Мангеттені.

Однак проблема полягає у тому, що вони мають нові імена та уклали шлюб як містер і місис Джон і Джейн Сміт. Але поки вони щотижня виконують ризиковані місії, їхня складна історія прикриття стає ще складнішою, коли вони починають відчувати справжні почуття одне до одного.

«Аватар: Останній захисник» — 22 лютого

Netflix цього місяця потішить своїх глядачів переосмисленням мультсеріалу від Nickelodeon про Аватара Аанга.

У першому сезоні на нас очікує вісім епізодів, у якому адаптували 20-серійний перший сезон мультсеріалу. Відомо, що деякі моменти у серіалі будуть відтворенні один в один, водночас деякі сцени будуть «реміксовані».

Сам серіал нам розповість про Аанга, юного Аватара, який вчиться володіти чотирма стихіями (водою, землею, повітрям і вогнем), що йому знадобляться, аби відновити рівновагу у світі, якому загрожує жахливий та кровожерливий Народ Вогню.

«Ходячі мерці: Ті, що вижили» — 25 лютого

Завершиться серіальний лютий прем’єрою чергового спін-оффу у франшизі про «Ходячих мерців».

Цього разу у новому шоу до нас повертаються два улюблені персонажі Рік Граймс та Мішонн. Очікується, що серіал буде невеликим та отримає лише шість епізодів, які змалюють «епічну історію кохання» у не надто приязному світі.

«Ходячі мерці: Ті, що живуть» — це епічна історія кохання двох героїв, яких змінив світ. Розділених відстанню. Нестримною силою. Примарами того, ким вони були. Рік і Мішон потрапляють в інший світ, побудований на війні з мертвими... І, зрештою, на війні проти живих.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...