Реклама

🍿 Що подивитися у січні? Прем’єри місяця, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у січні? Прем’єри місяця, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у січні? Прем’єри місяця, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий рік уже на порозі і традиційно готує нам прем’єри нового кінематографічного та серіального сезону. Хоча й січень зазвичай не славиться великими прем’єрами, адже студії у цей час відходять від своїх різдвяних та новорічних заготовок, однак все одно перший місяць 2024 року є багатим на нові релізи.

Якщо вам цікаво, що ж нового можна буде подивитися у січні, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили підготувати для вас підбірку найцікавіших прем’єр місяця.

Кінопрем’єри січня

Наступний гол — переможний — 4 січня

Цього разу режисер Тайка Вайтіті вирішив розповісти нам футбольну та гумористичну історію про аутсайдерів. Нова стрічка покаже нам сумнозвісну збірну Американського Самоа, яка стала відомою після розгромного матчу відбору на Чемпіонат світу 2002 року, який вона програла з рахунком 31:0.

Однак з наближенням нового турніру відбору на турнір 2014 року команда вирішила змінити свою погану славу та запрошує англійського тренера Томаса Ронґена у виконанні Майкла Фассбендера.

Ля Палісіада — 11 січня

Фільм режисера Філіпа Сотниченка запропонує нам пригадати українські 90-ті роки поза російськими наративами та поглянути на те, як ми за цей час змінилися.

Події самого фільму розгортаються у 1996 році за п’ять місяців до введення мораторію на смертну кару в Україні. Двоє старих друзів, детектив міліції та судовий психіатр, розслідують вбивство колеги. Колись давно вони обидва були закохані у вдову загиблого. Занурені в заплутану справу й давно забуті спогади, вони створюють майбутнє, у якому мають жити їхні діти, успадкувавши нереалізовані прагнення батьків.

Бідолашні створіння — 18 січня

Нова стрічка Йорґоса Лантімоса під продюсерством Емми Стоун, яка також виконує головну роль, розповість нам незвичайну історію Белли Бакстер. Неординарний вчений Ґодвін Бакстер, у виконанні Віллема Дефо, повертає до життя молоду жінку та стає її наставником у світі сповненому різноманітних небезпек та спокус.

Однак попри це Белла тікає від вченого у подорож з героєм Марка Руффало і у цей час знаходить мету — боротися за рівність і свободу.

Люблю тебе ненавидіти — 25 січня

Наприкінці місяця у кінотатрах нам запропонують до перегляду нову романтичну комедію з Сідні Свіні («Ейфорія») та Ґленом Павеллом у головних ролях («Топ Ґан: Меверік»).

На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Серіали, що виходять у січні

Брати Сунь — 4 січня

На початку місяця Netflix запропонує свою серіальну чорну комедію, яка розповість про сімейство Сунь.

Голова могутньої тайванської тріади гине від рук невідомого виконавця. Його старший син Чарльз вирушає до Лос-Анджелесу, аби захистити свою матір Ейлін і наївного молодшого брата Брюса, від якого досі приховувалася вся правда про родину. Але коли найсмертоносніші угрупування Тайбея та нова організація починають боротьбу за домінування, Чарльзу й Брюсу доведеться осягнути істинне значення братерства й родини, доки їх не вб’є хтось із ворогів.

Ехо — 10 січня

Новий серіал Disney+ є частиною кіновсесвіту Marvel у його серіальному форматі та буде спіноффом «Соколиного ока» та розповість про Маю Лопес, яка після подій цього шоу повертається додому. Однак на цьому шляху їй доведеться зіткнутися з кримінальним авторитетом та за сумісництвом своїм прийомним дядьком Вілсоном Фіском, або ж Кінгпіном у виконанні Вінсента Д’Онофріо.

Кримінальне досьє — 10 січня

На Apple TV у січні на нас очікує прем’єра кримінального трилера з доволі тривіальною основою — пара детективів, один з яких ветеран, а інший новачок, працюють у парі для розслідування вбивства.

Однак у самому серіалі не все так просто, адже нова справа, яку доведеться розв’язувати напарникам пов’язана зі старою справою, над якою «ветеран» працював колись, і вона може довести, що людина, яку він запроторив за ґрати, насправді невинна.

Ted («Третій зайвий») — 11 січня

У січні також на нас очікує серіал-приквел до серії фільмів «Третій зайвий» про плюшевого ведмедика Теда, який цього разу змушений відвідувати школу зі своїм найкращим другом Джоном. Звісно, що Тед спробує допомогти йому з успішністю та допоможе наздогнати своїх однокласників у всьому, включаючи секс і наркотики.

Гризельда — 25 січня

Netflix також потішить нас новим мінісеріалом від творців «Нарко» про Гризельду Бланко —колумбійську підприємицю та наркобаронесу, яка одною з перших побудувала свій бізнес у 1970-1980-ті рр. завдяки великій контрабанді кокаїну з Колумбії до США.

Володарі повітря — 26 січня

Також наприкінці січня на нас очікує від Apple TV високобюджетна драма про Другу світову війну від продюсерів Стівена Спілберга і Тома Генкса, яка розповідає про екіпаж бомбардувальника «Летюча фортеця», що складається з одинадцяти осіб, які діють у тилу ворога.

Сам серіал заснований на документальному романі Дональда Л. Міллера, який розповідає про повітряні бої Другої світової очима британських та американських військових. Головні ролі у ньому виконують Остін Батлер («Елвіс»), Баррі Кіоган («Солтберн») та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...