Реклама

😮 «Дюна: Частина друга» — став відомий ймовірний хронометраж стрічки

Čytaty latynkoju
😮 «Дюна: Частина друга» — став відомий ймовірний хронометраж стрічки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 «Дюна: Частина друга» — став відомий ймовірний хронометраж стрічки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Роман Френка Герберта «Дюна» сам по собі не надто маленький твір і тепер теж саме ми точно зможемо сказати про його екранізацію від Дені Вільнева, якому довелось розділити її на дві частини.

Однак тепер також стало відомо, що «Дюна: Частина друга» стане найдовшою стрічкою у фільмографії режисера з тривалістю в 166 хвилин, або 2 години 46 хвилин. Хоча це всього на 11 хвилин довше за першу частину.

Відомим хронометраж став завдяки користувачу Twitter (X) @gavinincinema, який поділився зображенням з Японської організація з класифікації та оцінки фільмів, де повідомляється тривалість стрічки.

Нагадаємо, що реліз стрічки наразі запланований на 1 березня 2024 року. Хоча спочатку «Дюна: Частина друга» мала б вийти цього листопада, однак у зв’язку зі страйком сценаристів та акторів прем’єру було перенесено.

Загалом логічно, що завершення епічної історії має зайняти більше часу, до того ж сам Вільнев напередодні відзначив, що вважає другу частину більш вдалою у порівнянні з першою.

Для мене цей фільм набагато кращий за першу частину. У ньому є щось більш живе. У ньому є стосунки з персонажами. Я намагався досягти інтенсивності та якості емоцій, яких я не досягнув у першій частині, але досягнув у другій. Я не кажу, що фільм ідеальний, але я набагато більше задоволений другою частиною, ніж першою. Я не можу дочекатися, щоб поділитися цим з фанатами та глядачами.

Раніше Дені Вільнев також розповів, чого чекати шанувальникам від другої частини «Дюни».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...