Реклама

😮 Другий сезон серіалу «Останні з нас» (The Last of Us) вийде у 2025 році

Čytaty latynkoju
😮 Другий сезон серіалу «Останні з нас» (The Last of Us) вийде у 2025 році
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Другий сезон серіалу «Останні з нас» (The Last of Us) вийде у 2025 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Max тепер офіційно повідомили, що другий сезон «Останніх з нас» (The Last of Us) потрібно очікувати у 2025 році.

Відомо про це стало завдяки традиційному щорічному трейлеру телеканалу The One to Watch, у якому нам демонструють нарізку з майбутніх шоу. Звісно, що він зосереджений на серіалах, які вийдуть у 2024 році, однак Max також ділиться планами на 2025 рік.

Завдяки цьому ми отримали офіційне підтвердження, того, що наступного року на реліз не варто очікувати.

Можна сміливо припустити, що реліз другого сезону «Останніх з нас» можна очікувати на початку 2025 року. Раніше стала відома дата початку зйомок серіалу, які розпочнуться 12 лютого з орієнтовною датою завершення 9 вересня.

Нагадаємо, перший сезон серіалу вийшов у січні 2023 року та був заснований на грі The Last of Us, яка у 2013 році вийшла для PlayStation 3.

Серіал розповідає про контрабандиста, на ім’я Джоел (роль якого зіграв Педро Паскаль) у постапокаліптичній Америці через роки після того, як світ був заражений смертоносним грибком. Джоелу доручено привести дівчину, на ім’я Еллі (Белла Ремсі) через країну, щоб створити ліки проти грибка.

Своєю чергою другий сезон має опиратись на сюжет The Last of Us Part 2, яка невдовзі отримає ремастер-версію для PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...