Реклама

🎬 «Останні з нас» — зйомки другого сезону все-таки розпочнуться в лютому

Čytaty latynkoju
🎬 «Останні з нас» — зйомки другого сезону все-таки розпочнуться в лютому
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 «Останні з нас» — зйомки другого сезону все-таки розпочнуться в лютому
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Підтвердились попередні чутки про те, що другий сезон серіалу «Останні з нас» (The Last of Us) почнуть знімати у лютому.

Про це повідомив шоураннер проєкту Крейг Мейзін під час дискусії організованою виданням Variety під назвою «Ніч у кімнаті сценаристів». Саме під час обговорення різноманітних проєктів з іншими сценаристами Мезін відзначив, що зйомки другого сезону екранізації серії ігор The Last of Us почнуться 12 лютого 2024 року.

Відзначимо, що спочатку планувалося, що виробництво продовження розпочнеться 7 січня. Проте згодом з’явилися чутки про те, що зйомки перенесуть на лютий у зв’язку зі щільним графіком Педро Паскаля, адже актор останнім часом доволі затребуваний у багатьох проєктах («Гладіатор 2», чутки про роль у Marvel та ін.).

Відзначимо, що в чутках фігурувала дата 20 лютого, однак, як бачимо, виробництво другого сезону «Останніх з нас» розпочнеться на тиждень раніше, 12 лютого.

Нагадаємо, перший сезон серіалу вийшов у січні 2023 року та був заснований на грі The Last of Us, яка у 2013 році вийшла для PlayStation 3.

Серіал розповідає про контрабандиста, на ім’я Джоел (роль якого зіграв Педро Паскаль) у постапокаліптичній Америці через роки після того, як світ був заражений смертоносним грибком. Джоелу доручено привести дівчину, на ім’я Еллі (Белла Ремсі) через країну, щоб створити ліки проти грибка.

Своєю чергою другий сезон має опиратись на сюжет The Last of Us Part 2, яка невдовзі отримає ремастер-версію для PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...