Реклама

🤔 Зйомки 2-го сезону «Останні з нас» перенесено через щільний графік Педро Паскаля

Čytaty latynkoju
🤔 Зйомки 2-го сезону «Останні з нас» перенесено через щільний графік Педро Паскаля
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Зйомки 2-го сезону «Останні з нас» перенесено через щільний графік Педро Паскаля
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виробництво другого сезону «Останніх з нас» (The Last of Us) все-таки розпочнеться на початку 2024 року, однак дещо пізніше ніж планувалось на початку.

У виданні Insider Gaming помітили інформацію про те, що початок зйомок продовження серіалу затримається через те, що Педро Паскаль наразі має доволі щільний графік, адже актор останнім часом доволі затребуваний у багатьох проєктах («Гладіатор 2», чутки про роль у Marvel та ін.).

Згідно з останніми повідомленнями виробництво другого сезону «Останніх з нас» тепер розпочнеться 20 лютого 2024 року замість 7 січня наступного року. Також відзначається, що завершитись зйомки мають 9 вересня 2024 року, що підтверджує те, що побачити новий сезон шоу ми зможемо не раніше 2025 року.

Нагадаємо, перший сезон серіалу вийшов у січні 2023 року та був заснований на грі The Last of Us, яка у 2013 році вийшла для PlayStation 3.

Серіал розповідає про контрабандиста, на ім’я Джоел (роль якого зіграв Педро Паскаль) у постапокаліптичній Америці через роки після того, як світ був заражений смертоносним грибком. Джоелу доручено привести дівчину, на ім’я Еллі (Белла Ремсі) через країну, щоб створити ліки проти грибка.

Своєю чергою другий сезон має опиратись на сюжет The Last of Us Part 2, яка невдовзі має отримати ремастер-версію для PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...