Реклама

🤔 Режисер фільму The Legend of Zelda хоче, щоб він нагадував роботи Хаяо Міядзакі

Čytaty latynkoju
🤔 Режисер фільму The Legend of Zelda хоче, щоб він нагадував роботи Хаяо Міядзакі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Режисер фільму The Legend of Zelda хоче, щоб він нагадував роботи Хаяо Міядзакі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише минулого місяця Nintendo анонсувала виробництво повнометражного фільму The Legend of Zelda разом з Sony й ось режисер стрічки Вес Болл («Той, що біжить лабіринтом», «Королівство планети мавп») розповів, якою бачить свою екранізацію.

В інтерв’ю для Entertainment Weekly він відзначив, що його мета це зробити щось схоже на живу-версію робіт легендарного аніматора Хаяо Міядзакі.

Це приголомшливе фентезійно-пригодницьке кіно, яке не схоже на «Володаря перснів», це щось своє. Я завжди казав, що хотів би побачити живу-версію (робіт) Міядзакі. Те диво і примхи, які він привносить у речі, я б хотів побачити щось подібне.

Болл також відзначив, що все своє життя йшов до цього моменту. Навіть знайшли його допис у Twitter за 2010 рік, де він відзначав, хотів би зняти стрічку The Legend of Zelda. Хоча тоді він не вірив, що такий шанс випаде йому.

Все моє життя йшло до цього моменту. Я виріс на «Зельді», і це найважливіше надбання, я вважаю, що це невикористана інтелектуальна власність, якщо хочете. Тож ми дуже наполегливо працюємо над тим, щоб щось зробити. Ми не просто намагаємося зробити це, тому що можемо. Ми хочемо зробити щось дійсно особливе.

Режисер також розповів, що наразі його команда працює над сценарієм. Однак планує зробити невелику перерву у зв’язку з виходом нового фільму Болла «Королівство планети мавп».

Відомо, що продюсувати стрічку буде сам керівник Nintendo і оригінальний творець серії Шіґеру Міямото разом із Аві Арадом, який відомий продюсуванням значної кількості блокбастерів за коміксами Marvel (серед останніх проєктів, над якими він працював, трилогія «Людини-павука» з Томом Голландом, обидва «Венома» та інші). Також він виступив продюсером «Привида у броні» (2017), екранізації «Uncharted: Незвідане» і багатьох інших фільмів.

Раніше геймдиректор The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom розповів, що новий образ Ганандорфа мав змусити гравців «закохатись у нього».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...