Реклама

🗡️ Офіційно: за The Legend of Zelda знімуть фільм — виробництвом займеться Sony Pictures

Čytaty latynkoju
🗡️ Офіційно: за The Legend of Zelda знімуть фільм — виробництвом займеться Sony Pictures
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🗡️ Офіційно: за The Legend of Zelda знімуть фільм — виробництвом займеться Sony Pictures
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вночі 8 листопада Nintendo оголосила про те, що зніме фільм за The Legend of Zelda. Виробництво доручать Sony Pictures, яка профінансує половину проєкту (другу половину грошей дасть сама Nintendo), а також відповідатиме за світовий прокат.

Це буде ігрова стрічка, а не анімація.

Продюсувати стрічку буде сам керівник Nintendo і оригінальний творець серії Шіґеру Міямото разом із Аві Арадом, який відомий продюсуванням значної кількості блокбастерів за коміксами Marvel (серед останніх проєктів, над якими він працював, трилогія «Людини-павука» з Томом Голландом, обидва «Венома» та інші). Також він виступив продюсером «Привида у броні» (2017), екранізації «Uncharted: Незвідане» і багатьох інших фільмів.

Режисером стане Вес Болл, відомий за роботою над серією фільмів «Той, що біжить лабіринтом», а також «Планетою мавп: Королівством», який вийде в прокат у наступному році.

Більше подробиць Nintendo наразі не надає. Невідомо, хто виконає головні ролі, а також дати виходу в прокат. Також компанія нещодавно хвалилася фінансовими результатами за квартал. The Legend Of Zelda: Tears of the Kingdom, за повідомленням Nintendo, продалася в обсязі 19,5 мільйона копій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...