Реклама

😍 Новий образ Ганондорфа у The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom мав змусити гравців «закохатись у нього»

Čytaty latynkoju
😍 Новий образ Ганондорфа у The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom мав змусити гравців «закохатись у нього»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😍 Новий образ Ганондорфа у The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom мав змусити гравців «закохатись у нього»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Геймдиректор The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Хідемаро Фуджібаяші, розповів про те, що розробники навмисно намагались зробити Ганандорфа більш привабливим.

Цим він поділився у своєму інтерв’ю для нового випуску журналу Nintendo Dream, переклад якого представив портал Nintendo Everuthing. Фуджібаяші підтвердив, що новий дизайн Ганондорфа був навмисно сексуалізованим.

Він відзначив, що коли в роботі справа дійшла до оновлення образу Ганандорфа розробники вирішили зробити його максимально злим і водночас настільки ж сексуальним, щоб у нього «закохувались» чоловіки та жінки:

Дизайнери не просто зробили його жорстоким, їм вдалося виконати моє бажання — зробити його надзвичайно злим і водночас достатньо привабливим, щоб у нього закохувалися як чоловіки, так і жінки. (…) Ми ретельно пропрацювали його обличчя, тіло, аж до кінчиків пальців, щоб він виглядав мужнім і сексуальним водночас.

З огляду на те, як гравці сприйняли новий вигляд Ганандорфа, видається, розробникам вдалося досягнути бажаного результату, адже багато хто відзначив різку зміну у його образі звертаючи увагу на те, що він став «гарячим».

Нагадаємо, що раніше у Nintendo розповіли, що не планують жодних DLC до Tears of the Kingdom та готуються до нової The Legend of Zelda.

Також у нас ви можете ознайомитись з нашим оглядом The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom в рамках рубрики «Гра на часі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...