Реклама

🎬 Крістофер Нолан про баланс оригінальних фільмів і франшиз та чутки про зйомки Джеймса Бонда

Čytaty latynkoju
🎬 Крістофер Нолан про баланс оригінальних фільмів і франшиз та чутки про зйомки Джеймса Бонда
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Крістофер Нолан про баланс оригінальних фільмів і франшиз та чутки про зйомки Джеймса Бонда
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Крістофер Нолан дав невелике інтерв’ю для Associated Press в рамках промоції виходу своєї стрічки «Оппенгеймер» у цифровому та фізичному форматі.

У ньому він поділився деякими цікавими думками, а також відповів на чутки про те, що може взяти на себе відповідальність з перезапуску франшизи про Джеймса Бонда.

Нолан, який відомий своїм консервативним підходом до кінематографа прокоментував проблему великих франшиз, які останнім часом захопили кінотеатри. Він відзначив, що варто відшукати баланс між усталеними серіями фільмів та оригінальними стрічками, які пропонують глядачам щось нове.

Відомі франшизи можуть гарантувати залучення аудиторії... і це окупає багато інших фільмів (у франшизі), які будуть зняті. Але також потрібно поважати бажання аудиторії чогось нового.

Нагадаємо, що напередодні Мартін Скорсезе взагалі закликав дати відсіч культурі «коміксних блокбастерів», щоб «врятувати кінематограф» завдяки таким режисерам як Крістофер Нолан, які пропонують глядачам оригінальні та нові історії.

Окрім цього Нолан також прокоментував чутки про те, що він може стати новим режисером для Джеймса Бонда. На це питання він дав доволі коротку відповідь:

Ні. На жаль, ці чутки не відповідають дійсності, але я дуже радий, що страйк закінчився і ми всі можемо повернутися до роботи.

Нагадаємо, що раніше продюсери «бондіани» повідомили, що робота над перезапуском серії фільмів про Джеймса Бонда після відходу Деніела Крейґа ще навіть не почалась. Тому хто зна, можливо, вони ще зателефонують Нолану.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...