Реклама

😑 Робота над перезапуском Джеймса Бонда після відходу Деніела Крейґа ще навіть не почалась — продюсерка

Čytaty latynkoju
😑 Робота над перезапуском Джеймса Бонда після відходу Деніела Крейґа ще навіть не почалась — продюсерка
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😑 Робота над перезапуском Джеймса Бонда після відходу Деніела Крейґа ще навіть не почалась — продюсерка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що шанувальникам Джеймса Бонда доведеться дещо зачекати не лише на анонс нового актора на роль секретного агента, а й на нову стрічку у серії. Адже після ери Деніела Крейґа дійсно важко уявити, яким чином можна наразі «перезапустити» франшизу.

У нещодавньому інтерв’ю The Guardian продюсерка франшизи Барбара Брокколі розповіла, що вони ще «навіть не починали» роботу над модернізацією «бондіани». Вона також відзначила, що наразі у творців попереду «велика дорога» до переосмислення Джеймса Бонда «для наступної глави» та нової епохи.

Брокколі також відзначила внесок Деніела Крейга, «пішов на пенсію» з поста Джеймса Бонда у 2021 році:

Деніел дав нам можливість дослідити емоційне життя персонажа... і світ був готовий до цього. Я думаю, що ці фільми відображають час, в якому вони перебувають, і попереду велика, велика дорога, щоб переосмислити його для наступної глави, і ми ще навіть не починали.

Загалом Брокколі додала, що персонаж Бонда кожного разу «перевинаходився», адже він дійсно існує як продукт часу:

Я повертаюся до «Золотого ока» (фільм 1995 року), коли всі говорили: «Холодна війна закінчилася, стіна впала, Бонд мертвий, Бонд не потрібен, весь світ у мирі і тепер немає лиходіїв» — і як же вони були неправі!

Також з огляду на сучасну популярність серіального формату у Брокколі запитали, чи немає планів на спіноффи у такому вигляді:

Ми зосереджені на створенні повнометражних фільмів. Коли ми починаємо знімати фільм про Бонда, він забирає всю нашу увагу на три-чотири роки, тому ми зосереджені саме на цьому.Ми створюємо фільми про Бондіану для великого кінотеатру, і все, що стосується фільмів про Бондіану, глядачі по всьому світу можуть побачити в цьому форматі, тому ми не хотіли робити телевізійну версію.

Раніше Квентін Тарантіно розповів, що хотів зняти свою версію «Казино Рояль», однак продюсери Джеймса Бонда зупинили його.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...