Реклама

🤯 На нас може очікувати справжній «Бабенгеймер» — стрічка про вчену-ляльку, яка хоче підірвати світ

Čytaty latynkoju
🤯 На нас може очікувати справжній «Бабенгеймер» — стрічка про вчену-ляльку, яка хоче підірвати світ
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤯 На нас може очікувати справжній «Бабенгеймер» — стрічка про вчену-ляльку, яка хоче підірвати світ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цьогорічне літнє поєднання стрічок «Барбі» та «Оппенгеймер» дійсно струсило кіноіндустрію та кишені глядачів. Так званий «Барбенгеймер» зумів повернути віру багатьох у сольні фільми після ери коміксних блокбастерів та безперервних франшиз.

Однак завжди є ті, хто б не проти й собі урвати ласий шматочок пирога. У цьому випадку ми маємо Чарльза Бенда, який зі своєю компанією Full Moon Features випускає малобюджетні стрічки.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, феномен «Барбі» та «Оппенгеймера» надихнув Бенда на створення комедії про лялькову вчену, яка створює атомну бомбу, щоб знищити людство. Фільм, як не дивно, отримає назву «Барбенгеймер».

Сюжет цієї потенційної стрічки має розповісти нам про докторку Бембі Дж. Барбенгеймер, ляльку-вчену з Доллтопії (Dolltopia), яка має хлопця, на ім’я Твінк Доллмен. Однак, коли лялька потрапляє до реального світу, вона вирішує здійснити ядерну помсту, через те, як люди поводяться з ляльками. Відзначається, що також стрічка має отримати й кілька пісень.

До того ж сам Чарльз Бенд не цурається відзначати, що стрічка дійсно на «100%» спроба скористатися успіхом справжнього «Барбенгеймера». Хоча й додає:

Але це також можливість розважитися над химерним поєднанням цих двох фільмів і поєднанням атмосфери «Барбі» та темряви «Оппенгеймера». Ви змішуєте це разом, і у вас з'являється така можливість для темного гумору.

Коли має вийти «Барбенгеймер» від Fool Moon Features  наразі невідомо.

Нагадаємо, що раніше творець серії слешерів «Гелловн» Джон Карпентер розповів, що сенс стрічки «Барбі» пройшов повз нього.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...