Реклама

💰 «Барбі» та «Оппенгеймер» стали четвертим вікендом в історії за рівнем касових зборів

Čytaty latynkoju
wallpaperaccess.com
💰 «Барбі» та «Оппенгеймер» стали четвертим вікендом в історії за рівнем касових зборів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💰 «Барбі» та «Оппенгеймер» стали четвертим вікендом в історії за рівнем касових зборів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Барбі» та «Оппенгеймер» успішно увірвалися у завершення тижня. «Бабренгеймер», як його окреслили в інтернеті, зумів зібрати четверту за величиною «касу» вікенду в історії кінопрокату. До того ж це найкращий результат з часів фільму «Месники: Завершення», що вийшов у 2019 році.

Як повідомляє видання Variety, «Барбі» вдалося зібрати $155 млн водночас «Оппенгеймер» отримав $80,5 млн (це все лише у США).

Такий результат зробив стрічку «Барбі» найбільшим дебютом цього року. До того ж це також означає, що Ґрета Ґервіґ  теж поставила своєрідний рекорд. ЇЇ стрічка тепер вважається фільмом зрежисованим жінкою реліз якого отримав найбільші стартові збори.

Раніше цей рекорд належав стрічці «Капітан Марвел» ($153 млн), співрежисерами якого були Анна Боден та Раян Флек. Однак, щодо фільму, який був зрежисований лише жінкою, то тут рекорд належить стрічці «Диво-жінка» від Петті Дженкінс, яка зуміла зібрати $103 млн.

Відзначається, що загалом у світовому прокаті «Барбі» вдалося зібрати $337 млн, тоді як «Оппенгеймеру» дістався результат у $174 млн.

Важливим для кіноіндустрії є те, що цей вікенд став найбільшим за часів початку пандемії. Як відзначив Майкл О’Лірі, президент і головний виконавчий директор Національної асоціації власників театрів, глядачам представили «дві унікально різні, розумні та оригінальні історії, призначені для великого екрана».

Тобто головним є те, що це не були ремейки, перезапуски, чи продовження відомих франшиз, а саме оригінальні та окремі фільми.

Нагадаємо, напередодні Netflix випустив трейлер своєї екранізації манги та аніме One Piece.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...