Реклама

🤨 Мартін Скорсезе каже, що його наступним фільмом буде екранізація The Wager з Леонардо Ді Капріо

Čytaty latynkoju
🤨 Мартін Скорсезе каже, що його наступним фільмом буде екранізація The Wager з Леонардо Ді Капріо
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Мартін Скорсезе каже, що його наступним фільмом буде екранізація The Wager з Леонардо Ді Капріо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мартін Скорсезе загалом поки що не збирається зупинятись і поки скоро має відбутися прем’єра його нової стрічки «Вбивці квіткової повні» він уже розповідає про свою наступну стрічку.

У своєму інтерв’ю The Sunday Times легендарний режисер розповів, що його новим фільмом також буде екранізація книжки Девіда Ґренна The Wager. Відзначимо, що «Вбивці квіткової повні» також є адаптацією твору цього автора.

Ще наприкінці літа сам Ґренн розповідав, про екранізацію цієї книги та відзначав, що це буде чергова спільна робота Леонардо Ді Капріо та Скорсезе.

Нижче можете почитати синопсис книжки The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder («The Wager: Історія про корабельну аварію, заколот і вбивство»):

Історія Wager (корабель) починається у 1740-х роках, коли латаний човен з 30 виснаженими чоловіками висадився на узбережжі Бразилії. Ці люди були вцілілим екіпажем британського корабля, який переслідував іспанське судно і розбився об острів у південноамериканському регіоні Патагонія. Їхні розповіді про те, як вони вижили в морях і стихіях, зробили їх героями. Однак, через півроку інше судно, ще більш побите, ніж перше, опинилося біля берегів Чилі, з трьома чоловіками на борту. Ці нові моряки звинуватили інших чоловіків у тому, що вони насправді були бунтівниками.

Також у інтерв’ю Скорсезе відзначив, що попри свій вік він не збирається сповільнюватись і навпаки він досі у пошуках відповідей на питання:

Я не хочу сповільнюватися. У моєму віці тіло підказує, що в певний момент потрібно зменшити темп, але я все ще шукаю, як я вже згадував раніше, відповідь на питання, як ми піклуємося один про одного. Я подумав, що мої фільми мають відображати це.

Нагадаємо, що напередодні Мартін Скорсезе відзначив, що поєднання «Барбі» та «Оппенгеймера» дає надію на майбутнє.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...