Реклама

🤔 «Золотий глобус» вводить нові категорії нагород — за касові збори та стендап

Čytaty latynkoju
🤔 «Золотий глобус» вводить нові категорії нагород — за касові збори та стендап
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Золотий глобус» вводить нові категорії нагород — за касові збори та стендап
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чергова церемонія вручення премії «Золотий глобус» отримає дві нові категорії для номінацій.

Як повідомляє видання Variety, на січневій церемонії зможуть отримати нагороду номінанти в категоріях які стосуються успіху в прокаті, а також тепер «Золотий глобус» можна отримати за стендап.

Першу нова категорія називається «Кінематографічні та касові досягнення». Тут номінантами стануть найкасовіші або найпопулярніші повнометражні фільми року. Можна сміливо припустити, що тут буде або «Оппенгеймер» або «Барбі».

Відзначається, що для номінації фільми повинні зібрати щонайменше $150 млн під час прокату, з яких $100 мають припадати на домашній прокат. Щодо фільмів на стримінгових платформах, то тут дані будуть на основі «визнаних галузевих джерел».

Друга нова категорія має назву «Найкращий виступ у жанрі стендап-комедії на телебаченні». У цьому випадку будуть розглядатись спецвипуски, що транслюються на ефірному, кабельному, чи стримінговому телебаченні. Відзначається, що такі проєкти мають мати визнаного дистриб’ютора. Відповідно ваш стендап на вашому особистому акаунті в соцмережі, на жаль, журі не прийме до розгляду.

Наступна церемонія вручення премії «Золотий глобус» має відбутись 7 січня 2024 року. До того ж це буде перший захід з новими власниками.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...