Реклама

🏆 Премія «Золотий глобус» отримає нових власників

Čytaty latynkoju
youtube.com
🏆 Премія «Золотий глобус» отримає нових власників
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🏆 Премія «Золотий глобус» отримає нових власників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі церемонія вручення премії «Золотий глобус» перейде під крило нового власника — Dick Clark Productions. Ця компанія викупить церемонію та всі її активи у Голлівудської асоціації іноземної преси (HFPA).

Як передає видання Rolling Stone саме придбання буде означати «ліквідацію» HFPA та відповідно членства у ній членів. Також таким чином відбудеться перехід «Золотого глобуса» зі статусу некомерційної організації до комерційного.

Ця подія стається якраз на 80-у річницю існування HFPA. Членами цієї організації є репортери, які висвітлюють події в Голлівуді та індустрії розваг для неамериканських видань.

Щодо самої Dick Clark Productions, то вона належить Penske Media Corporation, у партнерстві з холдинговою компанією Eldridge.

Новий власник уже візьме на себе виробництво наступної церемонії «Золотого глобуса», яка має відбутися 7 січня 2024 року.Відзначається, що наразі не зовсім зрозуміло, як  будуть обирати номінантів та переможців. Раніше ці завдання виконували члени HFPA.

Як відзначають у Rolling Stone, цей продаж завершує кілька бурхливих років для «Золотого глобуса», які були оповиті скандалами.  Починаючи від звинувачень у хабарництві до сексуальних домагань та критику через брак різноманітності на церемонії.

Так, наприклад Філіпа Берка колишнього президента HFPA виключили з організації у 2021 році за те, що він надіслав членам організації електронного листа в якому назвав Black Lives Matter «расистським рухом, що розпалює ненависть». Цей скандал змусив телеканал NBC на рік відмовитися від трансляції церемонії вручення «Золотого глобуса», а Том Круз навіть повернув свої три трофеї.

Також можете переглянути список переможців останньої премії «Золотого глобуса».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...