Реклама

🤔 Крейг Мезін про другий сезон The Last of Us, плани на третій та ін.

Čytaty latynkoju
🤔 Крейг Мезін про другий сезон The Last of Us, плани на третій та ін.
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Крейг Мезін про другий сезон The Last of Us, плани на третій та ін.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Не встигла серіальна адаптація The Last of Us вийти, як її продовжили на другий сезон. Сам серіал став доволі популярним та вчергове привернув увагу до самої гри. Тепер же шоу отримало кілька номінацій на «Еммі».

У світлі цього співавтор та виконавчий продюсер серіалу Крейг Мезін у своєму інтерв’ю поділився деякими деталями про продовження.

На початку він відзначив, що до роботи над другим сезоном до його команди доєдналися нові сценаристи. Вони тепер будуть працювати у тандемі з одним із творців гри Нілом Дракманом, який, до речі, тепер залишився сам на чолі Naughty Dog.

Насправді ми вже досить далеко просунулися, у нас все було чудово. Ми з Нілом сиділи і розмовляли з Гейллі Гросс, яка також працювала над другою грою в якості сценариста, і Бо Шимом, новим сценаристом.

Мезін також розповів, що сценарій першого епізоду другого сезону вже написаний:

Ми знаємо, що таке цілий сезон, і я зміг написати і відправити перший епізод прямо перед тим, як збіг дедлайн. Зараз я просто гуляю і пишу в голові, що, гадаю, не є нудною роботою. Я гуляю і обмірковую сцени.

Окрім цього Мезін підтвердив, що існують плани на третій сезон. План дуже простий — якщо шоу і надалі буде успішним його звісно що продовжать. До того ж нагадаємо, що з’явилися чутки про активну роботу над третьою частиною гри The Last of Us.

Це буде більше, ніж один сезон. Там більше історій, тому це шоу не закінчиться на другому сезоні, якщо люди не будуть його дивитися, і нас не закриють. Якщо цього не станеться, ми будемо робити деякі речі точно так, як вони були в грі. Ми збираємося робити інші речі ніж, які є в грі, і ми збираємося робити деякі речі, які є в грі, але ми збираємося робити їх по-іншому в нашому власному методі. Неважливо, грали ви в цю гру чи ні. Ви будете здивовані, коли сезон розкриється вам. У нас є кілька цікавих поворотів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...