Реклама

👋 Співпрезидент Naughty Dog звільняється після 25 років роботи

Čytaty latynkoju
👋 Співпрезидент Naughty Dog звільняється після 25 років роботи
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👋 Співпрезидент Naughty Dog звільняється після 25 років роботи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співпрезидент Naughty Dog Еван Веллс оголосив про те, що звільняється з компанії після 25 років роботи у ній.

У своїй заяві опублікованій у блозі на сайті студії він відзначив, що обговорював своє звільнення з керівництвом Naughty Dog понад рік, а зі співпрезидентом Нілом Дракманом ще довше:

Це рішення принесло з собою переповнюючі та суперечливі емоції, але я зрозумів, що задоволений часом, проведеним у студії, і всім тим, чого ми досягли разом за останні 25 років. Я не можу бути більш впевненим у здатності Ніла продовжувати керувати студією. Для мене настав час надати йому та іншим членам керівної команди студії можливість вести студію до успішного майбутнього.

Наразі невідомо, хто замінить Веллса на посаді, яку він покидає.

У своїй заяві Веллс також додав:

Я не можу бути більш схвильованим нашими поточними проєктами, і не побачити ці ігри до завершення буде важко. Але у нас ніколи не було сильнішої команди, яка б гарантувала, що ми зробимо їх так, щоб встановити галузеві стандарти та перевершити всі очікування.

Нагадаємо, що Веллс приєднався до Naughty Dog у 1998 році під час розробки Crash Bandicoot: Warped. Співпрезидентом студії він став після того, як у 2004 році компанію покинули засновники Джейсон Рубін та Енді Гавін. У 2020 році до нього у цій же ролі приєднався геймдиректор The Last of Us і Uncharted 4 Ніл Дракманн.

Відзначимо, що Веллс також був виконавчим продюсером фільму «Uncharted: Незвідане», який вийшов минулого року, та серіальної адаптації The Last of Us для HBO.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...